2024.04.24. - György

Tom Cruise a férfiakhoz vonzódik?

Tom Cruise a férfiakhoz vonzódik?
Tom Cruise színészi tehetségéhez kérdés sem férhet, de életvitele már annál jobban megkérdõjelezhetõ.

Elképzelhetõ, hogy a sok botrány mögött egy nehéz gyermekkor húzódik meg, ennek köszönhetõ, hogy Tom többek között a férfiakhoz vonzódik.

Tom Cruise, eredeti nevén Thomas Mapother egy szegény, négy gyermekes családból származik New York állam Syracuse városából. Papnak nevelkedett, így fel sem merült életében a sztárrá válás, vagy, hogy gazdag legyen.

Gyakran költözködtek, így mikor betöltötte a 14.-ik életévét, már 15 iskolán volt túl. Nem is nyilatkozik örömmel szüleirõl, és gyermekkoráról.

-Gyûlöltem a családomat, amiért kitettek ennek.

Szegény gyermeket folyamatosan kiközösítették, elmondása szerint egy nagy senki volt akkoriban, és a költözködések miatt még barátai sem voltak.

Édesapja hiába volt katolikus ember, bántalmazta gyermekeit és feleségét, fizikailag és lelkileg egyaránt, és így szép lassan a kicsi Tom meggyûlölte a katolikusokat, ez lehet a magyarázat arra, hogy késõbb miért vonzódott annyira a szcientológia felé.

Egy szörnyû éjszaka után, édesanyja úgy döntött, hogy elhagyja erõszakos férjét, mivel annyira megverte õket a családfõ, hogy Cruise anyjának eltört a bordája, fiának, Tomnak pedig megrepedt az arccsontja.

Ekkor döntötte el Tom, hogy megváltoztatja az életét. Tíz dollárral a zsebében érkezett meg New Yorkba. Tudta, hogy külseje némi változtatásra szorul, ugyanis szemüveges volt, és szép fogsorral sem áldotta meg az isten, a diszlexiájáról már nem is beszélve.
Elhatározta, hogy megtanul írni, olvasni, hogy lesz belõle valaki.

Ekkor hallott elõször a szcientológiáról, egy újságban olvasta, hogy az egyház megalapítója, L. Ron Hubbard kidolgozott egy módszert a diszlexia legyõzésére. Talán ekkor lett Tom elkötelezett a szcientológia iránt, hiszen az egyház megoldást kínált a problémáira, amit a katolikus szülõknek köszönhetett.

Ez idõben kezdett el a férfiak iránt is érdeklõdni, az igazi szerelmet egy ázsiai pilóta személyében találta meg. Ez az információ egy a napokban megjelent könyvbõl származik, amit Andrew Morton írt a színészrõl. Abból az is kiderül, hogy hosszú évekig élt együtt Tom az American Airlines homoszexuális pilótájával. Nagyon szerette Tom a férfit, de sajnos karrierje érdekében szakítania kellett vele.

Tom számára nem csak a karrier, hanem újonnan választott egyháza is szerelme útjába ált, ugyanis a szcientológusok elítélik a homoszexualitást, és elmondásuk szerint gyógyítani is tudják.

Az író szerint a szcientológusok megpróbálták kigyógyítani Tomot a homoszexualitásból, de nem sikerült, viszonyt kezdett egy jóképû színésszel Michael Davisszel, és emiatt állandó lelkiismeret-furdalás gyötörte.