2024.04.18. - Andrea, Ilma

Viszik a Madonna jegyeket mintha ingyen adnák!

Viszik a Madonna jegyeket mintha ingyen adnák!
Pénteken reggel tízkor elkezdõdött a jegyértékesítés Madonna augusztus 22-i budapesti koncertjére.

Már az elsõ órában több mint 2500 jegy fogyott el.

Elsõsorban a színpad közeli álló, az ülõ és a VIP jegyek iránt volt a legnagyobb a kereslet. Ez a fokozott érdeklõdés még a Depeche Mode koncertjegy értékesítésnél tapasztalt rohamot is túlszárnyalta - tájékoztatta a Független Hírügynökséget pénteken Márkus Éva, a koncertet szervezõ Live Nation Hungary marketing igazgatója.

Legutóbb október végén volt hasonló sorban állás a budapesti jegyirodák elõtt. Akkor egy nap alatt elkelt a belépõk több mint 20 százaléka a Depeche Mode június 23-i koncertjére. Hasonló érdeklõdés mutatkozott az AC/DC március 23-i budapesti fellépése iránt is, amikor 26 óra alatt fogyott el az összes jegy.

A két korábbi jegyvásárlási lázon is túltesz a Madonna jegyértékesítés, ugyanis már az elsõ órában megdõlt az eddigi hazai rekord. Márkus Éva szerint elképzelhetõ, hogy a hétvégén már elfogy az összes kiemelt és korlátozott darabszámú jegy, de azt most még nem lehet megmondani, hogy az összes belépõ mikor talál gazdára az augusztus 22-i budapesti Madonna koncertre.

2008-ban a Sticky & Sweet turné megdöntött minden addigi jegyeladási rekordot. A legtöbb helyszínre szó szerint percek alatt fogyott el az összes jegy és Madonna koncertsorozata lett az év legnagyobb bevételt hozó produkciója. 2008-ban a turnét több mint 2 millió 350 ezer rajongó láthatta a világ 58 különbözõ városában és az összes helyszínen megdöntöttek minden addigi jegyeladási rekordot.

A turné folytatását január 30-án jelentették be, a poptörténelem legnagyobb bevételét produkáló koncertsorozat 2009 nyarán folytatja útját, olyan országokat és városokat is megcélozva, ahol Madonna még soha nem lépett fel. A Sticky & Sweet turné meghosszabbítása 2009-ben is folytatja a sikertörténetet: minden helyszín a jegyértékesítés megkezdése után rekord sebességgel vált teltházassá.

Budapesten a Kincsem Parkban lép fel Madonna. Ez lesz egyébként az elsõ alkalom, hogy a 84 hektáros parkban ilyen nagyszabású koncertet rendeznek. A rajongók háromfajta állójegy közül választhatnak, ezek a belépõk 30 ezer, 22 ezer 500 és 15 ezer forintba kerülnek. Az ülõhelyekért egységesen 35 ezer forintot kell fizetni, illetve van egy VIP-ülõhely kategória is 110 ezer forintért, ehhez külön parkolóhely és állófogadás is jár.

A koncert elõtt Paul Oakenfold melegíti be a közönséget, aki az egyik legelismertebb név a modern klub kultúrában.