2024.04.24. - György

Novák Heni felbosszantotta Bódi Gusztit a póker party közben!

Novák Heni felbosszantotta Bódi Gusztit a póker party közben!
Ha egy-kétszáz évvel korábban, és 3-4000 kilométerrel a vadabb nyugat felé történt volna ilyesmi, lehet talán csípõbõl le is lövi Bódi Guszti a Jóban Rosszban csinos kis sztárját. Bizony az ilyesmi jobb helyeken könnyen végzõdhet egy arcba csattanó söröskriglivel.

A TV2 sztárpóker mûsorának elsõ forgatásán akkor szabadultak el az indulatok, amikor már csak Bódi Guszti és Novák Heni maradtak a körben. Heni azt hitte, hogy Gusztinak sora van, ezért ledobta a kártyáit az asztalra, mire Guszti felkiáltott, hogy „gyõztem!”.

A bökkenõ az volt, hogy a kártyaosztó felfordította a játékosok lapjait, melybõl kiderült, hogy még is Heninek voltak jobb lapjai.Miután a játékvezetõ szerint Heni gyõzött, a fekete szemek vérbe fordultak az egyértelmû igazságtalanság láttán, Guszti felpattant az asztaltól, és "sepuszisepá" kivonult a stúdióból.

„A játékszabályok szerint én nyertem, de Heninek ítélték a gyõzelmet. A póker etikája ekkora tévedést nem enged meg, ezt onnan tudom, hogy korábban így már elveszítettem egy jelentõsebb összeget” – szipogta Guszti.

Ezeket hallva magától adódik a kérdés, hogy vajon Guszti tényleg csak az igazságtalanságot tûri ilyen nehezen, vagy kicsit komolyabban beleélte magát a játékba, mint ahogyan az egyébként egészséges lenne? Minden esetre két cigi után lehiggadt és visszaült az asztalhoz. „Nem Henivel volt a bajom, õ kedves, aranyos lány, szegény nagyon a szívére vette a dolgot” –magyarázta az énekes késõbb.

„A balhé miatt tíz percig állt a játék” – emlékezett vissza Korda Gyuri, akinek az egyre hangosabbá váló vita miatt, el kellett döntenie kinek van igaza: „Bódi Guszti – Henivel ellentétben – gyakorlott kártyás, így jobban ismeri a szabályokat”.

Kérem szépen, egy világot látott úri emberrõl van szó, az eset szerint remek diplomáciai érzékkel. Szívem szerint bizony nem hagynám, hogy a zsugaasztal mellett kallódjanak el nemzetünk Kordához hasonló tehetségei: Gyuri bácsiból közel-keleti békebiztost kellene csinálni.