2024.04.16. - Csongor

Az emberek rövidebb ideig élnek, ha nem látják Ördög Nórát!

Az emberek rövidebb ideig élnek, ha nem látják Ördög Nórát!
Még nem tudjuk, hogy az RTL végül exportálja-e jó pénzért Ördög Nórát, de azt igen, hogy az emberek rövidebb ideig élnek, ha nem látják!

De nyilván borzasztóan érdekes, ha a Blikk címlapján figyel az infó. Azt is írják róla, hogy õ az „egyik legszebb” mûsorvezetõ – amennyiben ezt a Blikk írja, az tutira úgy van.

Ellenvéleménynek helye nincs, meg egyébként is, hogy nézne már az ki, hogy valaki mást gondol. Mondjuk mert nem csak ír róla, de rá is néz.

Ami a fontos: a tévékettõ kész lenne több milliós összeget fizetni a nõért, valószínûsítve, hogy aki eddig nem nézte a kereskedelmi csatornák elképesztõen fejlesztõ hatású mûsorait, az majd ezután fogja. És ez minden bizonnyal így van, aki kételkedik, az ne tegye, mert rosszul gondolja.

Sõt, a Blikkbõl megtudtuk, hogy a nyolc éve induló tévés karrierje következtében az ország egyik legismertebb mûsorvezetõje lett. Ezt sem lehet vitatni, csak sejtjük, hogy ha õ a legismertebb, akkor mennyire ismert a többi. Amúgy megkérdeznénk, mit szól ehhez a mindenki számára totálisan tök ismeretlen Baló György?

Ördög nyilván és kétségtelenül fejlesztõ hatással van a tekintélyünkre a buszon, villamoson és a fodrásznál. Õ szolgáltatja a napi betevõ információt, ami nélkül nem lehet élni, vagy legalábbis minden bizonnyal kevesebb ideig.