2024.04.19. - Emma

Puskás Peti meglepetésébõl sértõdés lett!

Puskás Peti meglepetésébõl sértõdés lett!
Puskás Peti kínos helyzetbe került. A TV2 sztárja meglepetésként látogatott el egyik rajongójához, a fiatal lány azonban összekeverte õt egy másik Megás énekessel.

Az esetbõl rögtön sértõdés lett.

A TV2 Aktív címû mûsorában, hétrõl hétre teljesülhet egy-egy rajongó kívánsága, hogy kedvenc sztárjukat otthonukban fogadhatják, vagy meglephetik vele barátjukat. Egy lány 16 éves barátnõjének szeretett volna örömet okozni azzal, hogy meglepetésként elhívja hozzá Puskás Peti.
Dana ugyanis imádja a fiatal énekest, vele tapétázta ki a szobáját és gyûjti a róla szóló cikkeket. Régi vágya, hogy találkozzon vele, sõt hogy egyszer elkísérhesse a Jóban Rosszban stúdiójába.

Ám a Meglepetés rosszul sült el! A fiatal lány látta a gangról, hogy valaki jön felfelé sapkában kamerával kísérve, ám azt hitte a Megasztár4-ben feltûnt Szecsõdi Karcsi érkezik hozzá meglepetésként.

Majd amikor kiderült, hogy Peti az, ezt el is mondta neki. A Jóban Rosszban sztárjának több se kellett, rögtön felkapta a vizet. Hogy totál botrányba fullad-e a meglepetés, az kiderül ma este hétkor az Aktívból.