2024.04.19. - Emma

Gwyneth Paltrow szakácskönyvet készül kiadni

Gwyneth Paltrow szakácskönyvet készül kiadni
Gwyneth Paltrow tovább építi az egészséges életmódra alapuló vállalkozását, és most szakácskönyvet készül kiadni.

Ahogy arról néhány hete már beszámolt a Sláger Online, az Oscar-díjas színésznõ nagy terveket szõ saját fitness edzõjével.

Tracy Anderson korábban Madonna fizikai felkészítését is végezte a turnékra, filmforgatásokra, hosszú ideje pedig Paltrow személyi trénere. Talán egy izzadtságos edzés után jöhetett az ötlet, a sok kín és szenvedés akár gyümölcsözõ lehet másképp is, nem csak a kilók elleni harcban.

Ezért jött a nagy ötlet, mi volna, ha saját fitness programmal állnának elõ, és ezt majdan filmre is vinnék, amelyet DVD formájában világszerte terjesztenék. Elsõ lépésként saját fitneszvállalkozások mellett döntöttek. Az elhatározást hamar tett is követte, így elsõ lépésként Paltrow lett Anderson fitnesztermeinek a reklámarca Los Angelesben és New Yorkban egyaránt. De szeretnék hálózatukat Ázsiára, Európára és Ausztráliára is kiterjeszteni.

Sõt, Gwyneth azóta tovább is gondolta a projektet, hisz rájött, az egészséges életmód, a fitnesz program mit sem ér egy saját receptkönyv nélkül, hisz mindennek alapja a megfelelõ táplálkozás.

A 36 éves színésznõ elmondta, hogy a könyvírásban 2002-ben elhunyt édesapja adta az ihletet, aki maga is nagy rajongója volt a konyhamûvészeteknek, a különleges ételeknek. Bruce Paltrow nagy álma szintén egy könyv volt, amelyben összegyûjti különleges receptjeit, ám a rák végül legyõzte a férfit, így nem valósíthatta meg a tervét.

Gwyneth már el is indította saját honlapját, a ww.goop.com-ot, amelyben fõzési tippeket, recepteket oszt meg olvasóival, valamint rendszeresen megjelenõ hírleveleivel is kiszolgálja az érdeklõdõket. A könyv részben a honlap anyagaiból áll majd össze, várhatóan 2010 õszére.