2024.03.29. - Auguszta

Michael Jackson újra koncertezik! Orvosok tömkelege figyeli Jacko-t!

Michael Jackson újra koncertezik! Orvosok tömkelege figyeli Jacko-t!
Michael Jackson hamarosan újra színpadra áll - kilenc ugrásra kész orvossal a háta mögött.

A pop szemmel láthatóan egyre rosszabb egészségi állapotban lévõ királyát egy orosz milliárdos, Oleg Derispaska kérte fel, hogy áprilisban adjon neki koncertet, 2,9 millió dollár ellenében.

Jackson életrajz írója, az "Unmasked, The Michael Jackson Story" (Maszk nélkül, a Michael Jackson sztori) szerzõje, Ian Halperin azt állítja, hogy a felek által aláírt szerzõdésben külön kitérnek a szupersztár egészségének biztosítására.

Jacko kérésére szinte egy egész kórház, azaz kilenc magasan képzett orvos fogja lesni, hogy nem szorul-e sürgõs orvosi segítségre. Emellett 11 mesterszakács gondoskodik majd az ínyenc falatokról, hat masszõr a megfelelõ lazításról, kiszáradás ellen pedig 1200 üveg különleges Bling H2O ásványvizet rendelt az említett orosz milliárdos.

Ám ha a fellépés zökkenõmentesen lezajlik, akkor még az is lehet, hogy az utoljára 1996-ban turnézó Jacko igazi nagy koncerttel örvendezteti meg rajongóit. A londoni O2 arénát szemelte ki a nagy visszatérésre. "Évek óta ez lesz az elsõ koncertje, mely egyben egy teszt is, hogy vajon fel tudna-e lépni Londonban. Nagyon sok múlik az egészségén" - mondja Halperin.