2024.04.19. - Emma

Megjelent Kylie Minogue koncertfilmje!

Megjelent Kylie Minogue koncertfilmje!
Fergeteges koncertfilm kerül képernyõre: Kylie Minogue 2008-as londoni lemezbemutatója.

Miután az ausztrál pophercegnõ 2005 tavaszán kénytelen volt betegsége miatt megszakítani lemezbemutató turnéját, a mellrákból kigyógyulva minden eddiginél nagyobb lendülettel vetette bele magát újra a zenélésbe.

Annyi nehézség, magánéleti kudarc és személyes tragédia után Kylie Minogue, a világhírû ausztrál énekesnõ karrierje most ismét szárnyal, és talán a magánélete is egyenesbe jött.

Felépülését mi sem bizonyítja jobban, minthogy a korábbi lassabb, visszafogottabb hangzású albumok után legújabb lemeze igazán pörgõsre sikeredett, s az X címû albumon leginkább elektronikus zene hallható.

Ezt az albumot mutatta be Kylie Minogue a lemezzel azonos címet viselõ turnéján 2008-ban. Legújabb lemezbemutató koncert-körútján diadalmasan tért vissza a színpadra, bebizonyítva, hogy vitathatatlanul õ a popzene királynõje.

Huszonháromezer rajongója elõtt lépett fel Londonban, a X-turné utolsó európai állomásán, ahol a régi dalok mellett új albumának legjobb számai is felcsendültek /Can't Get You Out of My Head, Spinning Around, I Shold Be So Lucky/, s amelyet kizárólag az HBO nézõi élvezhetnek karosszékükben ülve, saját otthonukban.