2024.04.25. - Márk

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor: 'A papír nem jelent semmit'!

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor: 'A papír nem jelent semmit'!
Hazánk dobogós helyen áll a válások tekintetében, mindezt igazolja az idei év is, amelybõl még csak két hónap telt el, s máris sztárok tucatjai intettek végleg búcsút egymásnak.

Várkonyi Andrea és Bochkor Gábor a TV2 hamarosan induló vetélkedõ mûsorában nem rejtették véka alá a véleményüket a házasságról. Úgy vélik: a papír nem jelent semmit!

"Nem értjük, hogy a sajtó miért akar bennünket állandóan oltár elé toloncolni.
Hiszen ma már rengeteg az olyan pár, akik az összetartozásukat nem egy papírral gondolják biztosítottnak. A saját környezetünkben sem látunk jó példákat" - mondja Várkonyi Andrea, aki már túl van egy házasságon.

Hosszú éveken keresztül fenntartani egy párkapcsolatot a legnehezebb dolgok egyike, ám a családok életét mostanában újabb probléma sújtja. A Várkonyi-Bochkor pároshoz is begyûrûzött a gazdasági világválság, ám nekik vannak túlélõpraktikáik.

"Nem pazarolunk! Akármilyen apróságnak tûnik, de takarékos égõkre cseréltük le a hagyományosakat, leoltjuk a villanyt azokban a szobákban, ahol épp nem tartózkodunk, amíg mosom a fogam, elzárom a vizet, és az áruházakban kétszer is meggondolom, szükségem van-e erre vagy arra a tárgyra. A cigarettáról nem mondtam le, de van az az árhatár, amikor azt mondanám: ennyit már nem fizetnék érte" - hangsúlyozza Bochkor Gábor.