2024.03.29. - Auguszta

Britney Spears-t megerõszakolták!

Britney Spears-t megerõszakolták!
A botrányos énekesnõ gyermekként sem volt teljesen ártatlan. Megerõszakoltál, drogozott, és szexelt.

Britney Spears a hamvaiba holt hercegnõ, azon iparkodik, hogy összeszedje magát. Jelenleg Amerikában turnézik, amire már évek óta nem volt példa. Igen ám, de amíg fellépéseivel foglalatoskodik, addig anyukája sem volt rest.

Ezek a legújabb botrányos pletykák, nem máshonnan, mint Britney mama, azaz Lynne saját maga által írt, A viharon át címû botránykönyvébõl kerültek elõ.

- Egyszerûen vonzotta az emberek tekintetét és mindenáron sztár akart lenni – hangzik el a könyvben. Könyörgött azért, hogy szerepelhessen.

Hogy a tehetség ne vésszen el, a kedves anyuka feladta tanítói állását, és egész életét lánya menedzselésének szentelne, hiszen nemcsak gyermeke szeretett volna annyira befutni, és sok pénzt keresni.

A szõke leányzó nagyon korán kezdte a sztárráválást, már három évesen megmutatkozott a tehetsége a zene és a tánc iránt. Onnantól kezdve nem volt megállás, egyenes út vezetett a Mickey Mouse Club címû gyermekmûsorba. Elsõ próbálkozásra túl fiatalnak találták a kicsi Britneyt, de anyukája nem adta fel. Ekkor kezdõdött a reklámos korszaka, mert az is volt.

Két évnek kellett eltelnie, hogy õ legyen a Mickey Mouse klub egyik fõszereplõje. A US Weekley címû amerikai bulvárlap szerint Britney élete ekkor pecsételõdött meg, ugyanis az egyik, finoman szólva is korosodó producer olthatatlan vágyat érzett a hamvas kislány iránt.

- Nyílt titok volt, hogy a mûsor gazdag és befolyásos producere vette el Britney szüzességét, megerõszakolta, megrontotta a gyermeket – árulta el egy bennfentes a US Weekleynek.

Ezek után Britney nem várt sokáig, tizennégy évesen egy jóképû sportolóval, a tizenkilenc éves Reg Jones-szal kezdett randizgatni. A fiú semmit sem rejtett véka alá.

- Britney gyönyörû, és nagyon népszerû lány volt, mindenki õt akarta a fiúk szerelmesek voltak belé. Boldog voltam, hogy az én barátnõm. Szexeltünk, de nem én vettem el a szüzességét, ezen meg is lepõdtem, hiszen csak tizennégy éves volt. Arról sosem beszélt, hogy miként is veszítette el – mesélte Reg Jones.

Britney anyuka szerint lánya, már tizenöt évesen drogfüggõ volt.

- A saját szememmel láttam, hogy az én pici lányom szívja a kokaint. Egy magán repülõgépen ült és drogozott. Mivel akkoriban már elég jól keresett, nem tehettem semmit. A kislányom romlott tini lett.

Vele ellentétben, természetesen Britney teljesen másképp emlékszik vissza gyermekkorára.

- Nyolc évesen egyedül aludtam szállodai szobákban. Sírtam, és nagyon féltem, de anyám kényszerített, mert sztárt akart belõlem faragni. Bántottak, de õ nem segített nekem, szörnyû gyerekkorom volt.