2024.04.20. - Tivadar

Több híresség a suliban vesztette el a szüzességét!

Több híresség a suliban vesztette el a szüzességét!
Több hírességrõl is kiderült, hogy elsõ, meghatározó szexuális élménye az iskolához kötõdik. Van, akit tanára molesztál egészen kiskorában, egy másik magyar sztárra pedig rámászott az egyik oktatója.

Terry Black évtizedekig titkolta, hogy egyik tanára 10 éves korában több alkalommal szexuálisan molesztálta õt. Terry szerint ekkor változott meg gyökeresen az élete. A két gyermekes apuka érthetõ módon nem akarta részletezni a történteket, csak annyit mondott, hogy a pedagógus bevitte egy olyan helyre, ahol senki nem látta õket, majd játszadozni kezdett vele.
Terry sosem mesélte el a történteket szüleinek, csak amikor már felnõtt lett.

Benkõ Dániel is azt állítja, az õ szexuális devianciája is egy általános iskolai élménybõl fakad. Elsõ osztályos korában a hátsó padban ült, ahol elõvette nemiszervét és játszadozni kezdett vele. A tanítónéni ezt észrevette és mindenki elõtt megalázta kis Dánielt, akinek ezután még az igazgatóhoz is le kellett mennie, aki jól leszidta.

Gerencsér Tomira az angoltanárnõje mászott rá a gimnáziumban. A Holnap történt címû bulvárfilm rendezõje ekkor 16 éves volt, a pedagógus 24. Már az ágyig is eljutottak, de végül nem történt meg a dolog. Tomi szerint igazából ekkor bizonyosodott meg róla, hogy nem a nõkhöz vonzódik. A dolog végül kiderült, sõt az is, hogy a tanárnõ nem csak vele kezdett ki. Ezután a pedagógus magától elment az iskolából.

Pataky Bea elég korán érett nõvé. Azt mondja, középiskolában volt egy tanára, aki nagyon népszerû volt a lányok körében, természetesen neki is tetszett. Bea szerint kölcsönös volt az érdeklõdés köztük és a flört része is nagyon izgalmas volt a dolognak. Bea azt azonban mindenkinek saját fantáziájára bízza, beteljesedett-e a dolog közte és a pedagógus között.

Molnár Anikó gimnazista korában veszítette el a szüzességét, persze nem az iskolában. Vele ugyan egyik tanár sem kezdett ki, de volt egy lány a gimnáziumban, aki összejött a tanárával. A férfit emiatt elbocsátották - mesélte az egykori villalakó.