2024.04.16. - Csongor

Csúnyán beégett Jessica Simpson!

Csúnyán beégett Jessica Simpson!
Jessica Simpson elfelejtette saját dalának a szövegét a koncertjén, és ez már nem elõször fordult elõ vele.

Lehet, hogy cavintont kéne szednie...

Jessica Simpson, a szexis énekesnõ nagyot égett legutóbbi fellépése során, ugyanis elfelejtette a saját dalának a szövegét. Ez a koncert volt a turnéjának az utolsó show-ja, s úgy tûnik Jessica nagyon elfáradhatott a sok koncert végére, mert kellõképpen beégve zárta fellépéseinek sorozatát.
Ráadásul ez nem elõször történt meg vele, jogosan merülhet fel a rajongókban, hogy kedvenc szõkeségük mit csinál, ha egyetlen munkáját sem tudja tökéletesen végezni. Ez teljességgel elfogadhatatlan, és nincsen rá semmiféle kifogás.

Egyszer még megeshet, nem jó, de bárkivel megtörténhet. Megveregetjük kicsi Jessica fejét, de mikor másodjára is megtörténik, az már tényleg kínos. A vicces már csak az lett volna, ha ugyanabban a dalban rontott volna a nagyon okos énekesnõ.

Szóvivõje szerint maximalista Jessica Simpson, ez most mégsem látszott rajta. Állítólag mikor hibázott az énekesnõ az általa írt dalban, elölrõl kezdte, mert szerette volna, ha a közönség teljes valójában, tökéletesen meghallgathatja azt.

Ez mind szép és jó, hogy ha már egyszer hibázott legalább elölrõl kezdi a számot, bár a gonosz hangok ilyenkor is megszólalnak, hogy csak azért kezdte elölrõl a dalt, mivel így legalább beugrottak a sorok, mert amúgy folytatni abszolút nem tudta volna. Ez így kevésbé égõ.

Egyesek szerint, ha ugyanúgy tett volna, mint más énekes, amikor elrontja a szöveget, és tovább énekel, akkor most nem lenne mirõl beszélni. De Jessica nem úgy tett! Így most van mirõl beszélni.

Állítólag elég érdekes volt, mikor az énekesnõ elfelejtette a szöveget, csend lett, s újra indult az egész dal. Számos, Jessica Simpsonnál ismertebb, és tehetségesebb énekesek, énekesnõk néztek már szembe olyan szavakkal, amik egyszerûen nem akartak a szájukra jönni.

Ez esetben mégis csak azt lehet mondani, hogy ciki volt, mert elölrõl kezdeni egy dalt, ekkora feneket kerekíteni ennek a szó felejtésnek, egyszerûen nem profi. Ráadásul azt az érzést kelti az emberben, hogy nem csak a következõ egy szót felejtette el, hanem az egész dalt.

És ez nem is egyszer történt meg vele az utóbbi idõben. Lassan sorozatossá válik. Szomorú, hogy Jessica Simpson még a saját számait sem tudja észben tartani, amiket már annyiszor elõadott élõben. Lehet, hogy playbackelnie kellett volna a szõkeségnek, akkor nem tûnt volna annyira cikinek ez az eset.