2024.04.25. - Márk

Liptai Claudiától elveszik a Babavilágot!

Liptai Claudiától elveszik a Babavilágot!
Mi lesz veled, Claudia? A hírek szerint nem vezetheti tovább Babavilág címû mûsorát a TV2-n Liptai. Õ akar menni? Vagy már nincs helye a TV2-nél?

Állítólag a Mr. és Mrs. az oka annak, hogy Liptai Claudia nem tudja tovább vállalni a csatorna gyermekmûsorát.

Azaz döntenie kellett, hogy a szívéhez minden bizonnyal közelebb álló, de matinéidõben sugárzott baba-mama mûsort szeretné tovább csinálni, vagy teljes erõbedobással a TV2 új kirakatmûsorára összpontosít.

Mindezt állítólag azért, mert a csatorna egyik legkeresettebb mûsorvezetõje Liptai, és nem akarják, hogy túl sok legyen a nézõknek…

Mindenki jól jár? Hiszen Liptai a Mr. és Mrs.-en kívül szerepel a Jóban rosszban címmel futó kórházsorozatban is. A Babavilágban a helyére kerülõ Szekeres Nóra azonban az utolsó Megasztár óta nem került képernyõre.

Ami Szekeres elõnyére válhat: a baba-mama életérzést õ is magáénak tudhatja, viszont többször és több helyen is kritizálták már mûsorvezetõi kvalitásait.

Érdekesebb kérdés Liptai esete: ezek szerint ugyan nagy sztárnak tartják Liptait, de annyira azért mégsem, hogy az elmúlt hónapokban magánéleti kálváriájával a bulvárlapok címoldalára ragadt színésznõnek szabad kezet adjanak.

Egyetlen kérdés maradt csak: mikor döbben rá Liptai Claudia, hogy azt tesznek vele, amit csak akarnak?