2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Baby Gabi az anorexiának köszönheti alakját?

Baby Gabi az anorexiának köszönheti alakját?
Hihetetlen csúcsformában láthatták a Testnevelési Egyetemen Baby Gabit az ott aerobikozók!

Mostanában az énekesnõ állítólagos zsírleszívásától volt hangos a sajtó, ám most, nem egy plasztikai sebész, hanem Czanik Balázs társaságában izzadt a díva. Gabi vékonyabb, mint valaha, számolt be egy szemtanú, aki kedd este az énekesnõvel együtt élvezhette a Mozdulj Rá kampány ingyenes aerobik óráját.

– Mostanában hetente több alakalommal is edzek, de én fõleg gépeken. - kezdte a beszélgetést az énekesnõ!

Amikor Czanik Balázs megkeresett, hogy tornázzunk együtt, csak amiatt ijedtem meg, mert minden nap másfélórát edzek, és féltem nem fogom bírni azt a plusz egy órát.

Az egyik hetilap több ízben is beszámolt a meg nem történt plasztikai beavatkozásról. – Kikérem magamnak az alaptalan vádakat!

Bár semmi bajom, azzal, ha valaki mesterségesen változtat a testi adottságain, de senki nem veheti el tõlem azt a több hónapot, ami mögöttem áll!

Nagyon sok mindenrõl lemondtam, azért, hogy így nézhessek ki, nem vagyok hajlandó eltûrni, hogy valaki ezt kétségbe vonja. – panaszolta el nekünk Baby Gabi!

Czanik Balázst is megkérdeztük, mennyire jön be neki a megújult énekesnõ, de õ titokzatosan annyit mondott: - Imádom a sportos csajokat, és gyengém, ha valaki velem együtt mozog.