2024.03.29. - Auguszta

Mégsem terhes az Aktív mûsorvezetõje!

Mégsem terhes az Aktív mûsorvezetõje!
Az Aktív mûsorvezetõje nem terhes, de nagyon szerelmes. Esküvõ is lesz, mégpedig nyáron. A kapcsolat ráadásul a TV2-n belül marad: a hõsszerelmes szerepében ugyanis a kreatív vezetõ tetszeleg.

Adott egy fiatal, nem is olyan csúnya leányzó, aki most éppen mûsort vezet a TV2-nél, a lassan a megszûnés szélére sodródott Aktívot.

Adott egy kreatív vezetõ, aki szintén aTV2-nél dolgozik, szintén tevékeny szerepet vállalva az Aktív készítésében.

Kettejük között lobbant lángra a szerelem, mely – Ördög Nóri híres szerelmi életéhez hasonlóan – úgy látszik megosztja az embereket.

Rendes Zoltán ugyanis Czippán Anett elõtt házas volt. De csak volt. Mert ugye elvált. Egykori feleségével, Krisztinával azonban állítólag nem a fiatal csinos mûsorvezetõ miatt szakított.

- Krisztinával tavaly szeptemberben költöztem el, de az utolsó évben már nagyon megromlott a kapcsolatunk, és mindketten beláttuk, hogy nem lehet rendbe hozni – mondta Rendes Zoltán.

– Anettel a november 25-én indult Szenvedélyünk a szórakoztatás címû mûsor forgatásán figyeltünk fel egymásra – tette hozzá a kreatív vezetõ, akinek ezek szerint azóta a szenvedélye a szórakoztatáson kívül Anett is.

Ráadásul Czippán Anett is egy meglehetõsen hosszú, de a végére elfáradó kapcsolatból érkezett a kalandba.

– Ugyanazt az ívet írta le az életünk – nyilatkozta Czippán.

– Megismerkedésünk elõtt néhány hónappal lett vége egy öt éves kapcsolatomnak. Eleinte azonban Rendi pozíciója visszatartott attól, hogy együtt járjunk, féltem attól, hogy sokan azt gondolják, így helyezkedek el a csatornánál – mesélte a részleteket a szemrevaló tévés.

Rendes azonban sietett leszögezni: semmi köze ahhoz, hogy a mûsorvezetõk milyen munkát kapnak. Sõt azt is elmondta, hogy ha lehetõsége lenne, akkor sem segítene Anettnek az elõrejutásban.

Ja, és még valami: a pár kapcsolatuk taglalása mellett egyértelmûen cáfolta azokat a pletykákat, hogy Anett babát vár.

– Mindent a maga idejében! – kiáltott fel Rendes.

– Februárban összeköltöztünk, s most olyan lakást keresünk, ahol gyarapodhat a család. Mindenképpen szeretnénk gyereket – tette hozzá a kreatív családalapító, azaz kreatív vezetõ.

A nyárra tervezett esküvõt azonban megtartják.

Csak nehogy addigra Czippánt is megunja Rendes…