2024.03.29. - Auguszta

Fiatalon picérnõként dolgozott Meryl Streep!

Fiatalon picérnõként dolgozott Meryl Streep!
Az ördögtõl az apácáig bárkit képes eljátszani. Na és persze tud humoros is lenni - Õ napjaink egyik legkiválóbb színésze. Tizenöt Oscar-jelölésével abszolút rekorder Meryl Streep.

Meryl Streep több mint 30 éve Hollywood meghatározó színésznõje. Ráadásul az idén 60 éves legenda még mindig képes megújulni.

Korábbi ördögien trendi ruháit ugyanis ezúttal fityulára és rózsafüzérre cserélte a Kétely fõszerepe kedvéért. Meryl Streep fiatalon pincérnõként dolgozott, szereplési vágyát pedig sokáig pom-pom lányként csillapította.

Ugyan operaénekesnõnek készült, de a tehetségét minden szerepével bizonyító színésznõ ma már el sem tudná képzelni az életét filmek nélkül.

Bár a négygyermekes Meryl legújabb filmjében apácát alakít, ebben a szerepben is legalább annyira démoni, mint divatlap fõszerkesztõként.

A komoly szerepeirõl ismert színésznõ azért tud vicces is lenni. Tavaly tini módjára ugrándozott és énekelt a Mamma Mia! címû musicalben.

Az idilli családi háttér, a megállíthatatlan díjesõ és a lehengerlõ személyiség bizony irigylésre méltó példa Hollywoodban. Nem is csoda, hogy a pályatársak közül mindenki olyan akar lenni, mint a briliáns Meryl Streep.