2024.04.25. - Márk

Hisztiroham a szépségkirálynõ válogatáson!

Hisztiroham a szépségkirálynõ válogatáson!
A múlt héten lezajlott szépségmustrán közel nyolcszáz behívott lányt nézett végig a szakmai elõzsûri az RTL Klub hamarosan induló A Királynõ címû produkciójához. Volt, aki nem tudott beletörõdni abba, hogy nem került a legjobbak közé és ennek hangot is adott...

Tepedelen Tímea, aki tavaly döntõs volt A Királynõ címû mûsorban, miután kihirdették a legjobbak névsorát és világossá vált, hogy számára idõ elõtt véget ért a verseny, hisztérikus sírásban tört ki. Elõször azzal nyugtatta magát, hogy biztos tévedés történt, majd késõbb tehetetlen dühében versenytársait ócsárolta.
Az RTL Klub Fókusz címû mûsorában már könnyek közt, remegõ kézzel mesélte: nem érti, hogyan történhetett meg, hogy a zsûri nem hívta vissza õt. Állítása szerint õ mindent megtett, sokkal többet edzett és sokkal jobb formában van, mint a 2008-as verseny elõtt, amikor pedig a legszebb öt lány közt végzett.

Timi azonban nem számolt azzal, hogy az idei mezõny sokkal erõsebb, mint a tavalyi.

A 2009-es Királynõ-jelöltek huszonnégyes csapatának névsora a napokban derül ki. A lányokat hamarosan profi csapat veszi kezelésbe és készíti fel õket elsõ közös fotózásukra. Néhány hét múlva a nagyközönség is megismerheti õket és nyomon követhetjük, hogyan válik Királynõ egy hétköznapi lányból.