2024.04.19. - Emma

Kustánczi Lia az Új világban keresi párját?

Kustánczi Lia az Új világban keresi párját?
Kustánczi Lia szeret utazni, s ezt bizonyítja az is, hogy a világ nem egy pontján járt már.

A csinos modell gyakran keresi fel a szomszédos Ausztriát, ám hamarosan az Egyesült Államokba utazik pihenni.

"A nõvérem több éve kinn él Ausztriában, így gyakran ki szoktam menni hozzá. De számos helyen jártam már, így például Mauritiuson, Argentínában az RTL Klubbal és Olaszországban is.

A legjobb barátnõm kettõs állampolgárságú, így májusban meglátogatom majd Amerikában.

Jártam már Miamiban és New Yorkban, idén ismét felkeressük ezeket a helyeket, s mivel korábban már megtekintettük a fõbb látványosságokat, most nem ezeken lesz a hangsúly" - mosolygott Kustánczi Lia, aki a kis kiruccanást a ruhatár feltöltésére is jó alkalomnak tartja, hiszen kinn olcsóbban lehet hozzájutni a divatos darabokhoz.

"Csajos utazás lesz mindenképpen. Szeretnék kikapcsolódni, hiszen az utóbbi idõben sokat dolgoztam, s ez lesz az idei nagy nyaralásom is egyben. Nyakunkba vesszük a világot, úgy, mint a romantikus filmekben, amikor elindul két csaj: bulizunk, vásárolgatunk, jókat eszünk, szórakozunk, pasizunk. A ruhatáramra is ráfér egy kis frissítés, ráadásul kinn olcsóbban meg lehet kapni bizonyos darabokat" - magyarázta a csinos modell, aki éppen a napokban tárt haza egy bécsi randevúról.

"Szerintem erkölcsileg is belefér az ismerkedés, hogyha elmegyünk ketten a barátnõmmel szórakozni és mi sem hordunk szemellenzõt, megnézzük a pasikat. Nem vagyok híve a távkapcsolatoknak és még nem is volt külföldi szerelmem. Most a napokban azonban voltam kinn Bécsben egy randevún, bár azt hittük szebb idõnk lesz, jól éreztük magunkat: sétálgattunk, kirándultunk" - mesélt a szépség rejtélyesen titokzatos hódolójáról.