2024.04.25. - Márk

Judy nem is akarta az esküvõt!

Judy nem is akarta az esküvõt!
Judy, a Groovehouse népszerû énekesnõje kiteregette titkait: a nemrég zátonyra futott házasságát a média jobban akarta, mint õ maga.

Sok sztár megtanulta már, hogy nem egyszerû a nyilvánosság elõtt élni. Judy, a Groovehouse énekesnõje egy interjúban árulta el, hogy balul sikerült házasságába a média és az ismerõsök kergették bele.

- Miután Roli eljegyzett, éjjel-nappal azzal hívogattak, hogy mikor lesz a nagy nap.

-Én még nem éreztem elég érettnek magam, és egyébként is úgy gondolom, hogy papír nélkül is boldogok lehetünk.

- De ez a nagy nyomás azt hozta ki belõlem, hogy belementem az álomesküvõbe. Nem láttam reálisan akkoriban, és csak késõbb kristályosodott ki bennem, hogy nem tudunk minden problémát leküzdeni.

Judy már hónapokkal a kapcsolat megromlása elõtt tisztában volt azzal, hogy nehéz idõszak vár rá. Meglátogatott ugyanis egy jósnõt, aki elmondta, nagy változás vár rá, mégpedig a férje nélkül.

- Õ már akkor megjósolta, hogy szét fogunk menni, mégpedig azért, mert az ember hétévente megújul, és én pont akkoriban léptem egy újabb ciklusba. Skorpió vagyok, Roli pedig egy nyugodt Mérleg, aki a balesetem után pontosan azt adta meg nekem, amire akkoriban szükségem volt: a biztonságot. Mostanában azonban másra vágytam, szerettem volna bepótolni azt, ami kimaradt. És ekkor találkoztam a mostani párommal.

Judy-t szerencsére nem viselte meg különösebben a válás, sokkal rosszabbul esett neki az eset kapcsán kirobbant médiacirkusz. Új kedvesétõl megkapja mindazt, amire korábban csak vágyott: a szeretet és a biztonságot.