2024.03.29. - Auguszta

Gregor Bernadett újabb gyermeket szeretne, de nem lehet!

Gregor Bernadett újabb gyermeket szeretne, de nem lehet!
Gregor Bernadett élete újra sínen van. Boldog a családi élete és a munkájában is sikeres. Azonban még egy vágya van: nagyon szeretne egy újabb gyereket, de sajnos nem lehet. Vajon miért?

Mozgalmas félév van a népszerû színésznõ, Gregor Bernadett mögött. A múlt nyáron még nagyon mély lelki-magánéleti válságban volt. Tavaly még terhes volt, amikor a férje, a táltosként tevékenykedõ Somogyi István megcsalta õt. (Emiatt Berni hatalmas tragédiát élt át: elvesztette a négyhónapos magzatát.)
A színésznõ ezért akkor kidobta párját, akivel nemrégiben újra egymásra találtak. A nehézségeket legyõzték, ismét minden a helyére került a színésznõ életében.

„Újra igazi családként élünk, minden rendezõdött körülöttünk” – mondta Berni az egyik bulvárlapnak.

A közelmúltban ezért felerõsödtek a találgatások arról, hogy Gregor Bernadett kisbabát vár. Fõleg az után, hogy az egyik televíziós mûsor forgatásán bõ felsõben megjelent színésznõ egy kismama hatását keltette.

„Boldog vagyok, és csak ez számít. Egy újabb baba ellen sem tiltakoznék, ám nem most. A kicsi fiam, Álmos szinte egész embert kíván, velünk kel, velünk fekszik, és a nap minden pillanatában lefoglal minket. A válság is megvisel minket, mint mindenki mást.

Nem szeretnék úgy gyereket szülni, hogy nem vagyok biztos az anyagi hátteremben. Gregor Bernadett számára korábban a Jóban Rosszban sorozat jelentette a biztonságot.

"Most sem panaszkodom, van munkám, három színházban játszom és rendezvényeken vállalok háziasszonyszerepet. A sorozat jó pénzt jelentett, aminek hiányát most megérezzük, hiszen nekünk is ugyanúgy kell a számlákat fizetnünk, mint másoknak. Azért a helyzetünk nem olyan rossz, hogy nélkülöznünk kelljen, de lehetne jobb is” – vázolta fel az életkörülményeit Berni.

Arra a kérdésre, hogy hogyan készül a közelgõ húsvéti ünnepekre, a színésznõ elárulta:

„A kisfiamat szeretném meglepni egy élõ nyuszival, remélem, tetszeni fog neki. Három napig együtt leszünk, sütünk-fõzünk és csak egymásra figyelünk”.