2024.04.25. - Márk

Autóbalesetett szenvedett Somló Tamás!

Autóbalesetett szenvedett Somló Tamás!
Saroktörés. Somló Tamást ma hajnalban baleset érte: kiugrott alóla egy létra. Két hét gipsz, majd a lassú felépülés – a koncertekrõl és a húsvéti ünnepekrõl lemondhat.

Hogy mi? Tamás balesetet szenvedett? – kérdezett vissza Müller Zsolt menedzser kérdésünkre, a káromkodását nem idéznénk.

S persze azért hozzátette: Somlóval mindig történik valami hasonló sajnálatos baleset: legutóbb például a csuklóját törte ripityára, igaz, akkor a motorozás miatt.

Most azonban másról van szó, Somló egy létráról esett le saját otthonában. Az elõzetes hírekkel ellentétben azonban – miszerint combnyaktörést szenvedett – maga Somló mondta el, hogy „mindössze” a sarka tört el. Persze az is azt jelenti, hogy több heti kórházi kezelésre szorul az LGT-vel híressé váló zenész.

– Kiugrott alólam a létra – mesélte a baleset körülményeit az éppen megkeresésünkkor is a kórházi ágyat nyomó Somló. – Egyszerû háztartási baleset volt, s nem is annyira súlyos, mint azt néhányan gondolják. Fel fogok épülni, csak nagyon rosszkor jött ez az egész – tette hozzá várhatóan a húsvéti ünnepeket emiatt a kórházban ünneplõ legenda.

Somló Tamás fellépett volna az április 10-i Rockzenészek a rák ellen elnevezésû segélykoncerten is a Syma Csarnokban, sajnálatos balesete miatt azonban errõl le kell mondania. Sõt, mint azt portálunknak elmondta a zenész a fia is most ért haza Varsóból, és szerettek volna egy kis idõt együtt tölteni – nem a kórházban.

Az orvosok szerint az LGT legendás tagjára két hét gipszkúra vár, minimum. Utána pedig a lassú felépülés.