2024.04.24. - György

Gesztesi Károlynak gyermeke született, de nem Claudiától?

Gesztesi Károlynak gyermeke született, de nem Claudiától?
Már érthetõ, miért romlott meg végzetesen Gesztesi Károly és Liptai Claudia viszonya. A színész volt felesége gyermeknek adott életet, az apa pedig akár Gesztesi is lehet.

Valljuk be, meglehetõsen furcsa családja van Gesztesi Károlynak. Miközben állítólag boldog házasságban élt Liptai Claudiával, a színész elõzõ felesége is egy telken lakott a párral.

Természetesen örömteli, hogy kapcsolatuk a válás után sem romlott meg, ám az már azért túlzás, hogy akár a színész is lehet az apja Nikolett teljes titokban született kisgyermekének.

– Hát milyen a kisbaba? Hallottuk, hogy megszületett!

– Minden rendben, a baba egészséges, a mama is jól van. Háromnegyed nyolckor vitték a kórházba, és kora délután már meg is érkezett a kisbaba, természetes úton született .

A fenti párbeszéd tegnap délután zajlott le a Gesztesi-villa elõtt, az ifjú anyuka azonban ahelyett, hogy boldogan adná a világ tudtára gyermeke születését, elzárkózott a nyilvánosság elõl, és teljes hírzárlatot rendelt el a kórházban.

A titkolózás mindenesetre remek alapott adott a találgatásoknak, hogy Gesztesi Péter megcsalta Claudiát, és õ az apja volt felesége gyermekének.

Ez volt tehát a Gesztesi krónika legújabb bejegyzése, s a kedvelt színész is húzhatott egy újabb strigulát a „Címlapon” rovatba.