2024.04.23. - Béla

Julia Roberts öngyilkosságba kergette a férjét!

Julia Roberts öngyilkosságba kergette a férjét!
Julia Robertsnek csak egyetlen rossz tulajdonsága volt, hogy nem tudott a férfiakkal bánni. Megszerezte õket, majd csúnyán kitette a szûrüket.

Julia Robertsre sok szépet lehet mondani, de ugyanannyi rosszat is. Elsõ filmes sikerét a Micsoda nõ! hozta meg neki, s onnantól kezdve mindenki õt akarta.

Férfiak és nõk egyaránt. Sosem alkoholizát, nem drogozott, és még pikáns videói sem láttak napvilágot.

Mindezek ellenére botrányoktól õ sem mentes. Ha káros szenvedélye nem is volt, a férfiakat elõszeretettel cserélgette, és játszadozott velük.

Az Acélmagnóliák idején Dylan McDermott-tal randizott, és élt, aki még feleségül is kérte Juliát. Õt azonban nem érintette meg ennyire a szerelem, így hamar dobta a férfit.

- Fojtogatott ez a kapcsolat, egyszerûen már nem éreztem jól benne magam. – vallotta be Julia Roberts. A férfit már annál jobban megviselte a csúnya szakítás, ugyanis alkoholista lett a színésznõ miatt.

Õ még csak az elsõ áldozat volt. Utána következett Lyle Lovett, aki Julia Roberts elsõ férjeként vonult be a sztár történelembe.

Tény, hogy szegény férfi nagyon csúnya volt, és egy nõnek sem kellett. Julia mindezek ellenére szerette, talán pont ezért is. Az állandóságot kedvelte benne, és azt, hogy a férfi rajongásig imádta õt.

Akkoriban úgy tûnt, hogy minden rendben van Juliával, hiszen boldogan élt a férjével, karrierje is szárnyalt. Felkérték még az Elemi ösztön fõszerepére is, de azt már nem vállalta el.

- A szexsztár imázs sohasem volt nekem való. Nem akarom a cicimet mutogatni, vagy a lábam közét. Én ennél konzervatívabb vagyok. – mesélte Julia Roberts. Érdekes, hogy ez a mondata teljesen ellentétes magánéletével.

Házassága csak két évig tartott, mivel akkor rájött, hogy mégsem szerelmes a férjébe, ezért meg is szabadult tõle. Ami Julianak könnyen ment, az már a férfinak nem annyira, ugyanis öngyilkosságot követett el, de az utolsó pillanatban megmentették az életét. Juliát különösebben nem rázta meg az eset, sõt. Hamar új férfit talált magának.