2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Zalatnay Sarolta átverte a hitelezõit, újra börtönbe kerülhet!

Zalatnay Sarolta átverte a hitelezõit, újra börtönbe kerülhet!
Zalatnay Sarolta átverte a hitelezõit. Több millió forinttal tartozik nekik, de ezt nem akarja kifizetni. Még a házát is a lánya nevére íratta.

Zalatnay Cini újra „ügybe” keveredett. Most azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy kimenekítette a házát a hitelezõk elõl. Háza tulajdonjoga titokban a lánya nevére került, miközben az énekesnõ 14 millióval tartozik a hitelezõknek.

Óvatos becslések szerint is legalább 30 millió forintot ér az a tárnoki ház, amelybe szabadulása után került Zalatnay Sarolta.
Az énekesnõ akkor azt állította: csak szívességbõl lakhat ott, neki semmi köze az ingatlanhoz. Hitelezõi is hiába jártak a nyakára végrehajtóval, sok mindent nem tudtak elhozni a házból. (Nagyjából 6 millió értékben foglaltak le különbözõ tárgyakat, de eddig abból sem láttak egy fillért sem.)

A ház Tárnok egyik legszebb részén fekszik, így elég nagy értéket képvisel. Most kiderült: a négyszobás ház tulajdonjoga az énekesnõ lánya, Niki nevén van, ráadásul Cini haszonélvezeti joga is rajta van.

A hitelezõk ezt akkor derítették ki, amikor „beidézték a bíróságra tanúnak a Haralson International Ingatlanhasznosító Kft. képviselõjét, mert a foglaláskor a ház
tulajdonosaként e cég szerepelt a földhivatali dokumentumon. A férfi jegyzõkönyvbe mondta, hogy tavaly nyáron banki kölcsönbõl megvették tõlük a házat Zalatnay lányának.

Vajon mibõl fizeti a 200 ezres havi törlesztõrészletet a lány?” – mondta bosszúsan egy bulvárlapnak Kolosi Sándor, akinek Komjáthyné Erzsikével együtt 14 millió forinttal tartozik az énekesnõ.

Nagyon úgy tûnik tehát, hogy Cini sikeresen megmentette a házát a hitelezõktõl, azonban újra bebizonyosodott: az egykoron népszerû énekesnõ már sohasem fog megváltozni és mindig rajta lesz az ügyeskedõk bélyege.