2024.03.29. - Auguszta

Bajor Imre milliókat veszít balesete miatt!

Bajor Imre milliókat veszít balesete miatt!
Rájár a rúd Bajor Imrére. Nem elég, hogy nemrég súlyos lábtörést szenvedett, még mindig nem bír rálépni a lábára. Sorra maradnak el fellépései, emiatt több millió forinttól esik el.

A színész-humorista még április 1-én törte szilánkosra bokáját saját otthonában.

S noha egy igen komoly mûtéttel még egy fémrudat is beültettek a lábába, még mindig nem sikerült felépülnie.

Fekfõgipszben szenved egész nap, miközben fellépései sorra maradnak el.

– Az orvosok azt mondták, hogy akkor most tanuljak meg újra járni – nyilatkozta a pórul jár Bajor. – Könnyû ezt mondani! Szörnyû érzés a kiszolgáltatottság, mindenben a feleségem, Ildikó segít – mesélte a meggyötört színész.

Bajor azt is elmondta, hogy minden fellépését le kellett mondania. Négy Mágnás Miskáról és négy Mikroszkóp színpadi elõadásról maradt le az elmúlt idõkben, valamint hiányzott a Rádiókabaréból is, és persze ott voltak az elmaradt privát fellépések is.

Mindössze a Heti hetes stábja tudta megoldani a szereplését: ott tolószékben tolták oda az asztalához (naná, egy törött lábú Bajor Imre is növeli a nézettséget…).

De mit is jelentenek ezek az elmaradt fellépések Bajor pénztárcáját tekintve? A színész minimum néhány millió forinttól esett el sajnálatos balesete miatt.

Mi nem tudjuk, hogy számolták ezt ki, de mindenképpen elgondolkodtató az infó. Amíg ugyanis egy – bármennyire is jó és megbecsült – színmûvészünk huszonegynéhány nap alatt milliókat keres(ne) a gazdasági válság kellõs közepén megállapíthatjuk: nincs is olyan nagy krízisben a hazai színjátszás, sem a showbusiness.

Persze ettõl még Bajor Imrének fájhat a gázsija kiesése…