2024.03.29. - Auguszta

Judynak kellett eltartania a férjét!

Judynak kellett eltartania a férjét!
Hogy miért is szakított férjével az énekesnõ? A problémákat mélyen kell keresni. Párja nem törõdött vele, és ami a legmegdöbbentõbb: Judynak kellett eltartania a férfit.

Judy, a népszerû énekesnõ õszintén mesélt a Reflektor tv-ben Szily Nórának tönkrement kapcsolatáról, és az okokról.

Ciki, de nemcsak anyagilag tartotta el teljesen a férfit, hanem a gondokban sem állt mellé egykori szerelme, és az egész kapcsolatot Judynak kellett a hátán cipelnie.
Judy gyerekként azt látta, hogy a szülei együttes erõvel néznek szembe a problémákkal. Saját kapcsolatában ezt nem érezte. Az pedig csak tetézte a problémát, hogy kettejük közül õ keresett többet, sõt! Gyakorlatilag csak õ keresett. Elmondása szerint már az esküvõ elõtt is voltak problémáik, de õ remélte, hogy párjával, Rolival idõvel megoldódnak a gondok.

Judyt nagyon elszomorította, hogy Roli még az önéletrajzi könyvét sem olvasta el. Abszolút nem volt kíváncsi az életére. Ezért is örül annak, hogy mostani párja a tenyerén hordozza, és még családot is szeretne alapítani a férfi.

Eleinte még minden rendben volt kettejük között, hiszen Roli szintén zenész volt, így teljesen megértették egymást. Legalábbis meg kellett volna érteniük, de nem így történt. Most már belátja az énekesnõ, hogy nagy hiba volt a házasságkötés.

Ismerõsei elmondták, hogy Judy még a ceremónia elõtt is habozott, de végül csak beadta a derekát, és rábólintott a menyegzõre.

Idén, februárban állt az énekesnõ a nyilvánosság elé, s bevallotta, hogy a válás elkerülhetetlen. Akkor derült ki, hogy a kapcsolatukban már háromnegyed éve probléma van.

Akkor még csak annyit nyilatkozott Judy, hogy férje elkényelmesedett, és õ nem akar szerelem nélkül élni, ezért a válóper. Azóta már tudjuk, hogy nem apró problémákról volt szó, s nem is az esküvõ után keletkeztek azok.

Ma már mindketten egy új kapcsolatban tengetik életüket, Judy egy nála ismét fiatalabb férfival esett szerelembe. Vajon ez meddig fog most tartani?