2024.04.19. - Emma

Maria Geronazzo elveszítette a Hajdú Péterrel szembeni perét!

Maria Geronazzo elveszítette a Hajdú Péterrel szembeni perét!
Maria Geronazzo csalódott az igazságszolgáltatásban, hiszen úgy gondolja, hogy manapság már egyre több minden az agresszivitás irányába halad.

A Nagyszájú nõként emlegetett Maria Hajdú Péterrel szemben is elveszítette a pert, de mint mondta: nem hagyja annyiban.

"Elvesztettem elsõ fokon a pert Hajdú Péter ellen, az indok pedig az volt, hogy mivel elkészítettük a pornófilmet és én közszereplõ lettem, a szólás szabadsága érvényesül.

A bíró privát igazat adott, mivel azonban az elõbb említett szabály érvényesül, elvesztettem ezt a pert. Nem hagyom ezt annyiban, nagyot csalódtam az igazságszolgáltatásban" - magyarázta Maria Geronazzo.

"Nem Hajdú miatt esik ez nekem rosszul. Tavaly, amikor elindultam a médiában, és Kovival már elkészítettük a filmet, a nevem kimondása nélkül, de tökéletesen beazonosíthatóan leírt engem és azt mondta: ez a nõ egy szörny! Akkor még nem is látott, de senki se mondjon ilyet, én se hívnék így senkit" - magyarázta sérelmeit Maria, aki késõbb abban bízva, hogy Hajdú Péter majd bocsánatot kér, igent mondott és elment a mûsorába szerepelni, de ahogy a Nagyszájú nõ állítja: ott is támadások érték.

"Kicsit lelombozódtam. Én nem kértem pénzt, csupán egy bocsánatkérést a mûsorában ezek után. Õ azonban azt válaszolta korábban, hogy a bírósági teremben vagy négyszemközt megteszi, de a tévében soha. Úgy gondolom, hogy Hajdún is van elég kivetni való, én is tudok róla sok mindent, ami talán sokkal cikisebb, mint amit õ mondott. Ha én egyszer kinyitom a számat..." - fogalmazott sejtelmesen Maria.

"Nem kell elnézést kérnem, a Fõvárosi Bíróság elutasította Maria Geronazzo keresetét, ugyanis nem találták indokolatlanul sértõnek azt, amit mondtam. Be is hívtuk korábban Mariat a mûsorba, hogy a könyvérõl beszéljen, majd napvilágra került, hogy internetes portálokon szexuális szolgáltatásait árulta és így kereste a pénzt" - emlékezett vissza Hajdú Péter, aki reméli, hogy másodfokon is ugyanezt az ítéletet hozza majd a bíróság. A mûsorvezetõ azonban mint mondta: nem akarta megbántani a Nagyszájú nõt.

"Nem akartam nõisségében megsérteni õt, egy nõt sem sértenék meg, pusztán a plasztikai sebészeti eredményt véleményeztem, ugyanis látni lehetett a korábbi fotókon, hogy akkor még egy csinos nõ volt. Sok sikert kívánok neki és ez volt az utolsó, hogy Maria Geronazzoval kapcsolatban nyilatkoztam!"