2024.04.23. - Béla

Kárpáti Levente a Barátok közt-ben!

Kárpáti Levente a Barátok közt-ben!
Igazi nehézfiú a képernyõn: Kárpáti Levente visszatér az RTL Klub-hoz! Nem is akárkit alakít majd – Walter szerepében börtönviselt szereplõ érkezik a Mátyás király térre.

Berényi Miki és Bartha Zsolt megpróbálja rávenni Waltert, hogy tegyék tönkre Claudiát. Claudia azonban keményebb nõ annál, mintsem hogy három dörzsölt fickó sikeresen szövetkezzen ellene – a történet vége pedig az, hogy… hogy… nézzék meg az RTL Klub képernyõjén futó Barátok közt legújabb epizódjait, s akkor kiderül – már ha van hozzá gyomruk.
– Érdekes, összetett figurát, egy dörzsölt fickót alakítok, aki már a börtönt is megjárta, de ismét talpra állt – mesélte a Waltert alakító Kárpáti Levente.

– Megpróbálom valamennyire szerethetõvé tenni, kíváncsi leszek, hogyan fogadja majd a közönség – tette hozzá az eddig a színházi szakmában megbecsülésnek és köztiszteletnek örvendõ Kárpáti.

Kérdés azonban, hogy az ország egyik legigénytelenebb, de kétségkívül legnépszerûbb sorozatában való szerepvállalása mennyire fogja tönkre tenni a pályáját…