2024.03.29. - Auguszta

Milliókba kerül Liptai Claudia és Gesztesi válása!

Milliókba kerül Liptai Claudia és Gesztesi válása!
A két színész kapcsolata zátonyra futott, most már biztos, hogy elválnak. Hivatalosan is. Egybekelésük elõtt házassági szerzõdést kötöttek, mely most irányadó lesz a váló felekre nézve.

Az sem elképzelhetetlen, hogy a válást még ebben a hónapban hivatalosan is kimondják, hiszen a válóperes papírokat még tavaly decemberben beadták.

A sok civakodás kizárva, hiszen a házassági szerzõdésben lefektetett passzusok az irányadóak.

Házasságuk alatt külön kasszán voltak, mert Claudia nem akart fizetni Gesztesi elõzõ házasságaiból született gyerekei után.

Egyetlen közös vagyonuk egy családi ház, mely ingatlanszakértõk szerint cirka 40 milliót ér. Ha Gesztesi maradni szeretne ebben a házban, mely fiai szomszédságában áll, akkor ki kell fizetnie Liptait, aki a hírek szerint nem marad a közelben, jóval távolabbra költözik. És itt merül fel az egyetlen civódásra okot adó probléma, nevezetesen kislányuk, Panka elhelyezésének a kérdése.

A titok csak az, hogy ehhez bírói segédletre lesz e szükségük, vagy felnõtt emberek módjára megegyeznek egymás között, szem elõtt tartva, hogy a gyerek élete, boldogsága a legfontosabb.