2024.04.24. - György

Harry Potter egy transzvetitával szerelmeskedik!

Harry Potter egy transzvetitával szerelmeskedik!
A filmvásznon Harry Pottert alakító Daniel Radcliffrõl pár éve még az volt a szenzáció, hogy lázadó zenét, vagyis Sex Pistolt hallgat, mára pedig az sem okozott általános megrökönyödést, hogy egy transzvesztitával kavar.

Lady J-ként ismerik Jonan Speidelt, New York egyik leghíresebb transzvesztitáját. Õ most azért került elõtérbe, mivel Februárban egyik fellépésen ott volt a már nem annyira ifjú Harry Potter sztár, vagyis Daniel Radcliff is, akinek annyira tetszett a produkciója, hogy azonnal találkozni akart a mûvésszel.
Spiedelnek is megtetszett az ifjú titán, így Radcliff minden New Yorki látogatásánál találkoznak, s állítólag forr közöttük a levegõ- Bár Lady J szerint csak barátság van köztük.

A sztárok hajlamainak elképesztõ elferdülésérõl már sok példát ismerhetünk: a Led Zeppelin tagjai például arra izgultak, ha a felhozott csajok a fürdõkádban tengeri herkentyûkkel fajtalankodtak.

De vajon Radcliff, akiért sok nõ ölni tudna, végleg átpártol a transzvesztitákhoz, vagy tényleg Lady J elképesztõ személyisége nyûgözte õt le ennyire?