2024.04.23. - Béla

Lindsay Lohan Marilyn Monroe-nak képzeli magát!

Lindsay Lohan Marilyn Monroe-nak képzeli magát!
A vörös színésznõ, Lindsay Lohan egyre jobban elássa magát. Legújabb szórakozása, hogy Marilyn Monroe-nak képzeli magát, úgy öltözik, és úgy is viselkedik.

Lindsay Lohan megõrült. Ez annyira nem újdonság, õ az, aki képes napok alatt teljesen megváltozni, és mindig más és más arcát mutatja.

Amikor már azt hiszi az ember, hogy kezd megkomolyodni, hogy végre megváltozik, megint csinált valami olyan húzást, amit jó szemmel nehezen lehet nézni.

Megint ez történt. Az köztudott, hogy Lindsay nagy Marilyn Monroe rajongó, példaképének tartja a szõke szexszimbólumot, már-már isteníti õt. Többen aggódtak is emiatt, Lindsay néha már úgy néz ki, aki saját identitását is elvesztette, annyira ragaszkodik Monroe-hoz.

Nem elég, hogy már tetoválást is varratott magára, ami példaképét jelképezi, hanem szinte minden téren szeretne rá hasonlítani. Anno õmiatta festette szõkére is a haját. Most is csak azért lett újra vörös, mivel szakított barátnõjével, Samantha Ronsonnal.

Legújabban be is öltözik az ikonnak. Többen arra tippeltek, hogy ebben a szerelésben majd a vörös szõnyegen fog betipegni, de úgy tûnik Lindsay nem tudott várni, és egy Vogue fotózás keretében öltötte magára a Marilyn Monroe stílust.

A képet elnézve, borzalmasan áll neki, ráadásul nem is hasonlít rá. Leginkább egy alkoholista Marilyn Monroe-t sikerült megidéznie.

Ezek után már csak az következik, hogy át is szabatja magát, hogy még inkább hasonlíthasson a szõke ikonra.