2024.04.20. - Tivadar

Eva Mendes meztelenre vetkõzött!

Eva Mendes meztelenre vetkõzött!
Eva Mendes, színésznõ gondolkodás nélkül ledobta ruháit a Kelvin Klein kérésének, és elképesztõen szexi fotók készültek róla! Az ember el sem hinné, hogy már harmincöt éves a dögös színésznõ.

Úgy tûnik manapság egyre divatosabb a sztároknak apró ruhákban pózolniuk egyes reklámfotókon.

Nemcsak Victoria Beckham dobta le ruháit, hanem így tett Eva Mendes is. Õ a Kelvin Klein farmer, és fehérnemû reklámban vesz részt, és már el is készültek az elsõ fotók.

Már a tavalyi évben is dolgoztak együtt, és idén ismét segédkezett a színésznõ a kampányban.

- Régóta baráti a kapcsolatom a divatházzal, és nagyon örülök, hogy részese lehetek a legújabb farmer, és fehérnemû kollekciónak. – mesélte a gyönyörû Eva Mendes.

A divatcég is nagyon elégedett volt a színésznõvel, elmondásuk szerint nagyon jó volt vele együtt dolgozni, lenyûgözõ személyiségnek tartják.

Eva Mendes már korábban bevallotta, hogy mivel nagyon szeret nassolni, különösen a csokoládét kedveli. Emiatt kénytelen nagyon sokat edzeni, de ez a reklámfotón nagyon jól meg is látszik, hiszen gyönyörû teste van. Nem hiába esett a Kelvin Klein-nak rá a választása.

A képek alapján el sem lehet hinni, hogy a színésznõ már harmincöt éves, mert a kora meg sem látszik rajta. Sok férfi reméli, hogy nem fogja máskor sem rejtegetni formás idomait a színésznõ, aki most a pletykák szerint, éppen szingli.