2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Victoria Beckham egy reklám kedvéért szexi fehérnemûre vetkõzött!

Victoria Beckham egy reklám kedvéért szexi fehérnemûre vetkõzött!
Victoria egy reklám kedvéért szexi fehérnemûre vetkõzött.

Az biztos, hogy a képek sokkal szebbre sikeredtek, mint ahogyan valójában kinéz az ex-énekesnõ.

A sáska alkatú Victoria Beckham levetkõzött! Nem meztelenre, és nem is a Playboynak, hanem egy Emporio Armani reklámnak készültek a fotók.

Ugyanis a fekete fehér képeken szexi fehérnemûben pózolt az egykori Spice Girls „énekes”.
A harmincöt éves anyuka mindig is sokat foglalkozott a külsejével, hiszen õ az, aki alig eszik, és csak magas sarkúban hajlandó megjelenni. Ennek ellenére a fotózásra külön is rákészült.

Hetente ötször járt edzõterembe, futott is, mindent megtett, hogy a képek tökéletesek legyenek. Az biztos, hogy a reklámfotó valahogy sokkal szebbre sikeredett, mint ahogy valójában kinéz Victoria.

Nem most elõször szerepelt egy Armani reklámban, már máskor is készültek róla fehérnemûs reklámfotók. Victoria nagyon büszke a képekre, és állítólag David Beckham is. Annak ellenére, hogy most a sztárpárnál áll a bál, mivel állítólag Beckham míg itt volt Magyarországon összeismerkedett egy magyar modellel, s meg is csalta vele feleségét.

Az biztos, hogy már nem elõször fordult elõ, hogy a focistát összehozták más nõkkel, ráadásul õ is bevallotta bûnét. Sokak szerint a páros már nem is szereti egymást, hanem kapcsolatukat csak a pénz miatt tartják fönn.