2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Újabb távozók a Jóban Rosszban címû sorozatból!

Újabb távozók a Jóban Rosszban címû sorozatból!
Ismét drasztikus leépítés vette kezdetét a Jóban Rosszban címû sorozatban. Ezúttal hárman is távoznak, ezek közül ketten alapító tagok.

Még mindig nincsen vége a leépítéseknek a TV2 Jóban rosszban címû sorozatát illetõen, ismét három színésztõl válnak meg, ráadásul nem is akárkiktõl, ketten már a sorozat indulása óta erõsítik a csapatot.

A távozás sora most a Nemes Lenke polgármestert alakító Vándor Éván van, de fia is távozik, azaz a Nemes Dávidot megformáló Elõd.

Õket követi majd Bencsik Ádám szerepében tetszelgõ Volosinoszki György.

Sokat fog megtakarítani rajtuk a csatorna, ugyanis a három szereplõ havonta összesen 1-1,5 millióba került a TV2-nek.

Több mindenkinek megfordult a fejében, hogy bizony itt a pénzrõl van szó, s azért írják ki ezt a három szereplõt, akik közül ketten alapító tagok, mert bizony ismét megszorult a csatorna. Hiszen tavaly õsszel a gazdasági válságra hivatkozva már megváltak Szorcsik Vikitõl, az egykori fõnõvértõl bár õ azért továbbra is a TV2-nél maradt, csak egy másik mûsorban. Jelenleg a 10! címû produkciónak a házigazdája.

Õt követte Tallós Rita, azaz Helen, de még ekkor sem volt vége a leépítéseknek. Távozott Várdai Anikó, Puskás Peti, és Gregor Bernadett is. Utóbbinak a távozása jelentõsen könnyített a csatornán, ugyanis havonta egy milliót is elkért tõlük Gregor Bernadett.

Természetesen a TV2 szóvivõje, Magyar Rita nem erõsítette meg azt a tényt, hogy a költségek csökkentése miatt váltak meg a színészektõl.

- Minden sorozatnak szüksége van idõrõl idõre a frissítésre. Ez nem leépítés, hanem ésszerû lépés, amit eddig sem bántunk meg, hiszen bár sokan tartottak a korábbi színészváltások miatt, a producer húzása bejött, a túszdráma óta folyamatosan nõtt a nézettség, a múlt héten elõfordult, hogy megvertük a konkurens csatorna sorozatát nézettségben. Egyébként a három kiírt szereplõ távozása nem végleges, ha úgy alakul a forgatókönyv, késõbb visszatérhetnek. – tette még hozzá Magyar Rita.

Viszont többen is úgy érzik, hogy nem errõl van szó, hiszen a háromból kettõ szereplõnek épp a hetekben kezd izgalmas lenni az élete. Ráadásul õket is meglepve érte ez a hír, Vándor Éva nem titkolja, hogy mennyire fájdalmas neki a búcsúzás.

- Nagyon furcsa érzéseim vannak, mert nem olyanra sikeredett a távozásom, mint ahogy szerettem volna. Jó lett volna szeretve eltûnni a sorozatból, de a történet szerint Lenke negatív irányba változott. De legalább a nyaram kerek lesz! – mesélte Vándor Éva, aki próbált pozitívan hozzáállni leépítéséhez.

Ez is igazából csak azt bizonyítja, hogy szerettek volna minél hamarabb megválni ezektõl a szereplõktõl, könnyen megeshet, hogy azért írták ki Nemes Lenke karakterét negatívan a sorozatból, hogy többet ne tudjon visszajönni.