2024.04.20. - Tivadar

Voksán Virág a Kalandra fal vízi mentõjével kavar?

Voksán Virág a Kalandra fal vízi mentõjével kavar?
A szexi Voksán Virág köztudott, hogy szingli, de úgy tûnik nem sokáig. Ugyanis összeszûrte a levet a Kalandra fal! szexi vízi mentõsével, a szõke Dáviddal.

Voksán Virág, a csodaszép playmate ismét lecsapott egy férfira, pedig nem is olyan régen szakított elõzõ szerelmével. Legújabb áldozata a Kalandra fal! címû mûsor szexi, szõke, kigyúrt testû vízi mentõse, Dávid, vele szûrte össze a levet Virág. Állítólag.

Hogy mi ebbõl az igaz?

Virág nem tagadta, hogy van alapja a pletykának, de csak annyi, hogy nagyon sokat beszélgetnek a forgatások szüneteiben, Dávid gyakran bókol neki, és nagyon kedves hozzá. Jó barátok, és bevallotta, hogy tetszik is neki a férfi, de szerelemrõl szó sincsen.

Szóval randiznak, és néha együtt töltik az éjszakát.

Bevallotta azt is a szexi modell, hogy annyira leköti mostanában a DJ munkája, hogy túl sok ideje nem is lenne egy férfira sem. Ráadásul annyira csalódott volt párjában, hogy most egy ideig nem keresi a másik nemnek a közelségét, legalábbis nem hosszú távú kapcsolat céljából.

Így tehát maradnak a rövid, de annál izgalmasabb kalandok. Virág csak a másik nemtõl akarja magát távol tartani. Ez lehet, azt jelenti, hogy lányok nyugodtan ostromolhatják? Esetleg õ is egy nõvel szeretné összeszûrni a levet? Ki tudja…