2024.04.20. - Tivadar

Megszûnik a TV2 Hal a tortán címû mûsora!

Megszûnik a TV2 Hal a tortán címû mûsora!
Ennyi volt, vége. Megszûnik május 4.-tõl a TV2 egyik legsikeresebb mûsora.

Hogy miért is van erre szükség?

Mindenki mást mond, de esélyes, hogy elfogyott a nézettsége.

Megszûnik a TV2 egyik mûsora! Az ember ennek hallatán elkezd örömmel találgatni, hogy melyik szánalmas mûsor fuccsolt be, és mond örökre búcsút a nézõknek.

Bõven akadna olyan, amit le kéne végre venni a mûsorból, és eltûntetni a süllyesztõben.

Most a Hal a tortán címû, celeb fõzõmûsorra esett a választás – tényleg sokan örülhetnek. Már idejét sem lehet tudni, hogy mióta is zajlik ez a show. Eleinte konkurense is akadt, meglepõ, de az RTL Klubbon, ahol a találó Vacsoracsata néven futott, a lényegében teljesen ugyanolyan kaliberû mûsor.

Miért is jött el a vég?

Hónapok óta kínszenvedés ez a bohóckodás, csak míg erre a másik csatorna rájött, addig a TV2 nem, s addig húzta, amíg teljesen vége nem lett.

Az utóbbi hetekben mástól sem volt hangos a celeb sajtó, csak a mûsorban elhangzó botrányoktól. Igen ám, de egy idõ után ezt a nézõ is megunja, s nem biztos, hogy nagy érdeklõdéssel fog fordulni ismételten Kelemen Annához.

Úgyhogy május 4.-tõl, végre megszûnik a Hal a tortán. A csatorna ki is adott egy közleményt, melyben úgy magyarázta, hogy azért van erre szükség, mert visszatér az Áll az alku, s emiatt már nem tudják tovább sugározni a fõzõmûsort.

Igen, csak közben Keleti Györgyi és Komár László azt állítják, hogy a múltheti botrányukért a csatorna háromszoros pénzt ígért. Ebbõl is látszik szerintük, hogy a TV2-nek mennyire szüksége volt a nézettségre, hiszen elõre lezsírozott botrányt kínáltak a nézõknek.

Velük szemben a csatorna már úgy meséli a történet, hogy az énekes, és a modell az elsõ szereplésükért C kategóriás gázsit kapott, így biztosan nekik volt szüksége a pénzre.

Vádaskodás ide vagy oda, az biztos, hogy végleg vége a Hal a tortánnak. Szerencsére.