2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Naomi Campbellt nem szereti senki a balhék miatt!

Naomi Campbellt nem szereti senki a balhék miatt!
39 éves Naomi Campbell angol topmodell, akit mindenki csodál, de nem szeret senki.

A nagyközönség a hírességektõl szinte elvárja, hogy legyen valami bolondériájuk, sztárallûrök nélkül nem is igazi sztár egy sztár.

Sok, egyébként derék embernek a menedzserek találnak ki valami furcsaságot, amit aztán felkaphat a sajtó - csak szegény celebeknek kell vigyázniuk, hogy a nyilvánosság elõtt mindig megfeleljenek a róluk kialakított képnek.

Naomi Campbellnek nem kell megjátszania magát, õ tényleg olyan kibírhatatlan boszi, mint amilyennek mutatja magát.

Az eladónõbõl lett milliomos topmodell ritka rossz természet, a divatszakmában utálja mindenki, kolléganõi éppúgy, mint az õt foglalkoztató divatcégek vezetõi. Mégsem tehetnek semmit, Naomira ugyanis hosszú évek óta óriási igény mutatkozik, még manapság is kisebb vagyonokért lépdel a kifutókon. A csokibõrû modell ráadásul nem volt mindig ilyen raplis, amikor felfedezték, még csöndes, udvarias lány volt, a szédületes karrier vette el az eszét.

Tizenhat évesen már dolgozni kényszerült, épp egy ruházati szaküzletben volt eladó, amikor felfedezték a szépségiparban remekül hasznosítható, elõnyös külsõ adottságait. Húszévesen már a lábai elõtt hevert a világ, egy-egy címlapfotóval vagy divatbemutatóval többet keresett, mint korábban a boltban egy év alatt. A helyes kislányból idõvel valóságos fúria lett.

Naomi akármilyen szépséges, a férfiak is menekülnek tõle, pedig akadtak köztük olyan bátor macsók is, mint Sylvester Stallone, Eddie Murphy, Mike Tyson és Robert De Niro. Pár hónapja még az eljegyzését tervezgette orosz milliárdos barátjával, ám a topmodellt szörnyû csalódás érte. Kiderült, hogy szerelme nõs, családos ember.