2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Leforgatták Király Viktor elsõ videóklipjét Forgószél címmel!

Leforgatták Király Viktor elsõ videóklipjét Forgószél címmel!
Nem kell tovább várnia a rajongóknak, mert hamarosan látható lesz az elsõ Király Viktor videó a zenecsatornákon! A Forgószél címre hallgat a dal, Viktor szívét-lelkét beleadta a produkcióba!

A Megasztárosok lassan próbálgatják szárnyaikat, a második helyezettnek, Fekete Dávidnak is a napokban jelent meg az elsõ albuma, míg Király Viktor most forgatta elsõ videóklipjét.

Nagyon élvezte a forgatást, a Forgószél címû dalához készült a rövid klip.
Mindenki az énekes körül fontoskodott: a sminkes, a fodrász, és az anyukája is. Ez a nap különleges volt Viktor életében, ezért is volt nagy az öröm, hogy Király anyuka is jelen volt.

- Évek óta segít anyu abban, hogy kiválasszuk a megfelelõ cuccokat, állandóan tanácsokat ad, de tõle el is fogadom, hiszen ez a szakmája. Még a Megasztár alatt is segített abban, hogy divatos ruhákban álljak a színpadra. - mesélte Viktor.

De nemcsak az énekes anyukája segédkezett az új klip elkészítésében, hanem egyik barátja is kivette a részét a munkából.

- Benji barátom találta ki a táncot, amelyet nemcsak a klipben, de a Kapcsolat koncerten is láthatnak majd a nézõk. Rengeteget készülünk rá, folyamatosan próbálunk a zenekarral és a táncosokkal, hogy minden profin menjen. – tette még hozzá az énekes.

Mi addig is kíváncsian várjuk a videót, amit hamarosan megtekinthetünk majd a zenecsatornákon.