2024.04.20. - Tivadar

Kim Kardashian minden álma, hogy levetkõzhessen!

Kim Kardashian minden álma, hogy levetkõzhessen!
Amerika közkedvelt celebje, Kim Kardashian alig várja, hogy bikinire vetkõzhessen. Hónapok óta formálja, tökéletesítgeti a testét, mert minden álma, hogy végre bikiniben pózolhasson, és mindenki megcsodálhassa.

A nyár már a szomszédban kopogtat, sõt! Hazánkba már napok óta betört az igazi forróság.

Elõkerültek a szekrénybõl a papucsok, nyári ruhák, kalapok, és bizony a bikinik is, mind-mind a férfiak legnagyobb örömére.

Celeb falván sem mennek másképp a dolgok. Kim Kardashian, a nyuszilány már alig várja, hogy végre felvehesse legújabb szerzeményeit. Õ már régóta készül a bikini szezonra, minden álma, hogy megmutathassa a testét.

- Remekül érzem magam, kész vagyok arra, hogy felhúzzam a bikinimet a testemre. Egészségesen táplálkozom, emellett minden nap edzek is, már most látom a változást. – mesélte a modell.

Még márciusban elkezdte a felkészülést, hogy nyárra tökéletes formába hozhassa testét, mert nem szeretne alul maradni a többi széplány között. Azért is lehet kicsit frusztrált a valóság show sztár, mert már huszonnyolc éves. Ki hitte volna?

Nagyon ne lepõdjünk meg, ha a következõ hetekben Kim önkényesen elárasztja az internetet bikinis fotóival, de azt elõre sejthetjük, hogy bizony nem lesz rossz a látvány.