2024.04.20. - Tivadar

Szenzáció! Kisbabát vár a szexi Voksán Virág?

Szenzáció! Kisbabát vár a szexi Voksán Virág?
Babát vár a nyuszilány – állítja a szépség neve elhallgatását kérõ ismerõse, aki szerint a playmate az elsõ hetekben járhat, az alkatán még nem látszik semmi.

– Eleinte csak az tûnt fel, hogy Virág nagyon sápadt, mintha beteg lenne.

Késõbb már rosszullétek is gyötörték, volt, hogy az ájulás határán táncolt, anynyira szédült, majd eltûnt a mosdóban – mondta a playmate ismerõse, aki elárulta: már többeknek feltûnt a lány viselkedése.
– A baráti körében is felmerült már jó pár emberben, hogy terhes. Ha már többen erre gondolnak, akkor nagy valószínûséggel így is van. Elkezdõdött a pletyka, amelyet én is visszahallottam már. Egymást kérdezgetik a barátai, hátha valaki tudja a részleteket. Örülnénk, ha babát várna, mert õ rendes lány, jó anya lenne belõle – mesélte a barát, aki szerint elõfordulhat, hogy Virág megtartaná a babát.

– Már több mint egy hónapja nincs komoly párkapcsolata. Nem tudom, ki lehet az apuka, de egy biztos: Virág családcentrikus, arról nem is beszélve, hogy abortuszellenes. Ha terhes, akkor szinte biztos, hogy nem választaná az abortuszt, mindegy, milyenek a körülmények. Már többször hangoztatta, hog y õ nem lenne képes ilyesmire – tudtuk meg a modell ismerõsétõl.

Virág nem cáfolta, de nem is erõsítette meg értesüléseinket. – Mostanában tényleg rosszullétek gyötörnek, és igen, párszor majdnem elájultam. Valószínûleg a vércukorszintem miatt – zárta rövidre a modell.