2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Marsi Anikó fél a szüléstõl!

Marsi Anikó fél a szüléstõl!
Hiába van már túl egy szülésen Marsi Anikó, a terhessége utolsó napjaiban járó mûsorvezetõ mégis retteg, hogyan fog lezajlani második gyermeke születése.

Anikó maga sem tudja megmagyarázni miért, de ezúttal sokkal jobban fél, mint Vilike világra jötte elõtt.

A mûsorvezetõ terhességének legvégén tart, mégis dolgosan telnek hétköznapjai. Kisfia szinte minden idejét és energiáját leköti.

Egy percet sem pihen. Ha pedig ráér, kétgyermekes ismerõseivel beszélget a második szülésrõl. Anikó ugyanis retteg.

Anikó lelkiekben sokkal könnyedebben vonult be a szülõszobába elsõ kisfia születésekor, gondolta, hogy fájni fog, bár hogy ennyire, azt nem sejtette. A mûsorvezetõ világ életében sportolt, és úgy vélte, hogy ez elegendõ lesz a fájdalom legyõzéséhez. Ma már azonban tudja, hogy a szülés teljesen más koncentrációt igényel.

Marsi Anikó és Palik László második gyermeke szintén kisfiú lesz, akit Vilmos után Vincének neveznek el. Az ifjú szülõk nem terveznek apás szülést, de Laci, Vince világrajövetelénél is végig a kórházban, felesége közelében lesz.

Ha még nem tudja, mit fõzzön, de tudja, hogy mi van a hûtõszekrényében, kattintson ide! Csak be kell jelölnie a hozzávalókat, és mi rögtön adunk hozzá sok-sok választási lehetõséget. Egészen pontosan: remek recepteket, az ön alapanyagaira kitalálva!