2024.03.28. - Gedeon, Johanna

Undorító, amit Gyõzike mûvelt!

Undorító, amit Gyõzike mûvelt!
Gyõzike körül forr a levegõ. Legújabb botránya miatt elképzelhetõ, hogy elzavarják a csatornától. Valódi botrányról van-e szó, esetleg egy jól kitalált mûsorbeharangozó?

Elképesztõ, hogy Gyõzike mit megenged magának!

A roma showman, A holnap címû film forgatásának szünetében teljesen elszállt. Botrányos hangnemben beszélt, és Gerencsér Tamás, a film rendezõje szerint, elõadott egy szituációt, mikor fõnökével Kolosi Péterrel beszél telefonon.

Trágár szavakat használt és ordítozott, mellyel megdöbbentette a környezetében lévõket, és megalázó helyzetbe hozta kenyéradóját . Pechére eljutott egy videó az RTL szerkeztõségébe, melyen annyi mocskos kifejezést lehet hallani, hogy össze lehetne állítani egy trágár miniszótárat. Gyõzikének jelenése volt a csatornánál, viszont a film forgatása nem úgy haladt, ahogy azt elõre eltervezték, ezért borulhatott el a showman agya.

Az elõadómûvész ezzel a botrányával nagyon megnehezítette saját maga dolgát, mert még nem született döntés arról, hogy õsztõl folytatódik-e a roma reality show a kereskedelmi csatornán. Ezután a kínos ügy után benne van a pakliban, hogy Gyõzikének másik csatornát kell keresnie. Persze kérdés, hogy ki lenne vevõ a produkcióra.

Az énekes hamar észbe kapott, és nem gyõzött elnézést kérni tettéért. – Siettem, kétségbe voltam esve, hogy elkésem, azért kiabáltam össze-vissza. – nyilatkozta Gyõzi.

Belsõ információ szerint Kolosi elfogadta a bocsánatkérést és kész tárgyalni a showmannel a folytatásról. Vajon tényleg elfelejtette a programigazgató Gyõzike sajnálkozását, vagy csak meg akarja tartani magas nézettséget jelentõ valóságshow hõst.