2024.04.24. - György

Újra lesz Csillag Születik az RTL-en! De minek?

Újra lesz Csillag Születik az RTL-en! De minek?
Pedig azt hittük, hogy soha többé nem születik újabb csillag az RTL Klub-on… Most azonban bejelentették a csatornánál: jön az újabb Csillag Születik-széria!

Õszig kell várniuk a rajongóknak az RTL Klub tehetségkutatójának, a Csillag Születik címû show-nak a legújabb kiadására. Emlékezzünk csak, nem kisebb tehetségek kaptak esélyt a hírnévre az elsõ sorozat után, mint Utasi Árpika meg Kovácsovics Fruzsina…

Bárki jelentkezhet!

A rivaldafényre vágyó elképesztõen tehetséges elõadók fantáziájának semmi nem szabhat határt, a szervezõk ezúttal is várják azokat a vállalkozó kedvû embereket, akik tudnak énekelni, táncolni, prózát mondani, bármit zenélni, esetleg közeli barátságban állnak a humorral.

A jelentkezéshez nem kell más, mint egy a mûsornak szánt produkciótól készült videót feltölteniük a csillagszuletik.tv internetes oldalra, illetve szabad jelentkezni e-mailen, és telefonon is (ezeket most nem írnánk le, a következõ hetekben az RTL Klubon úgyis ez fog folyni a nap huszonnégy órájában).

Néhány szót a show hátterérõl: az RTL Klub nagy örömére a mûsort ismét Stohl András és Ördög Nóra vezeti majd. Lesz elõdöntõ, aztán döntõ, meg persze fõdíj.

Mint ismeretes, az elõzõ szériában, két éve egy csantavéri kisfiú, Utasi Árpád gyõzött, az egyik tánccsoport (4 for Dance) pedig nemzetközi karriert épített a mûsort követõen.

Na ja, most már biztos, hogy az isten sem ment minket attól, hogy õsszel egy újabb csillaggal legyen több az így is egészen sokszínû magyar elõadómûvészi palettán…