2024.04.19. - Emma

Madonna újabb gyereket akar adoptálni az elutasítás ellenére!

Madonna újabb gyereket akar adoptálni az elutasítás ellenére!
Madonna még meg sem kapta a második afrikai árvát, máris egy következõt intéz magának. A nem hivatalos információk szerint úgy fest, hogy az elsõ elutatsítás ellenére mégis adoptálhatja a kis Mercyt.

A Sun Online bennfentes forrásra hivatkozva azt állítja, hogy három bíró is zöld utat adott az örökbefogadásnak, jövõ vasárnap szignózzák a papírokat.

"Mercy kezdhet csomagolni, Amerikába megy."

"Eksztázisban van. Megfogadta, hogy nem adja fel, küzd Mercyért, és higgyék el, hegyeket képes megmozgatni, ha valamit nagyon akar." - mondja az énekesnõ egyik barátja.

Madonna adoptálási kérelmét eredetileg azért utasították vissza, mert az ország törvényei szerint csak az a külföldi adoptálhat Malawiból, aki 18 hónapig ott is él. Ám mint tudjuk, mindenütt vannak rejtett kiskapuk, és az énekesnõ jól képzett (fizetett) emberei a jelek szerint meg is találták azokat - méghozzá már nem elõször, hiszen korábban már egy malawi kisfiút, David Bandát is sikerült magához vennie.

"Madonna nem egy türelmes ember. Azt mondja, hogy nem adja fel a küzdelmet Mercy-ért, de ha a bíróság úgy határoz, hogy legális úton nem fogadhatja be, akkor keres egy másik gyereket. Már el is kezdte a keresést. De ha mégis neki ítélik a kicsit, nem vagyok biztos benne, hogy nem folytatja a keresést." - mondta egy titokzatos ismerõs, aki a jelek szerint pontosan tisztában van Madge tevékenységével.

"Már keresgélt Lesotho-ban, ahol a magas AIDS halálozási ráta miatt rengeteg a fiatal árva és a közeljövõben egy nigériai árvaházat is meg fog látogatni, talán Jesus-szal együtt" - tette hozzá a forrás, aki szerint Madonna igazi családot szeretne felépíteni két saját és örökbefogadott gyermekeibõl.