2024.04.23. - Béla

Ez igen! Lagzi Lajcsi fél év alatt 30 kilót adott le!

Ez igen! Lagzi Lajcsi fél év alatt 30 kilót adott le!
Megrémült az orvosi eredményei láttán a muzsikus, és úgy döntött, hogy hadat üzen a kalóriáknak. Fél év alatt sikerült több, mint 30 kilótól megszabadulnia.

Megváltozott az ismert zenész, Galambos Lajos élete. A dáridók koronázatlan királya, szinte egész életében túlsúlyos volt. Hatalmas termete szinte már a védjegyévé vált az évek során, ám ennek most vége!

Lajcsi az elmúlt fél évben, több mint 30 kilótól szabadult meg. A trombitást egy orvosi vizsgálat eredményei rémisztették meg.

Az értékek a még normális határ tetejét súrolták, de közölték Lajcsival, ha nem változtat az életmódján, akkor a késõbbiekben bajok lesznek.

A zenész azóta mellõzi a kenyeret az étrendjébõl, és sok folyadékot iszik, mely segít megszabadulni a méreganyagoktól. Lajcsi életében elõször fogyókúrázik, és az eredmény magáért beszél.

Szerinte azért sikerülhetett ennyit leadni, mert elõtte fejben eldöntötte, és mert az élete múlhat rajta. Lajcsi egyelõre nem sportol aktívan, de már nyárra tervezi gyermekeivel a biciklitúrákat a Tatai-tó körül.