2024.04.16. - Csongor

Cher kiáll nemet változtató lánya mellett!

Cher kiáll nemet változtató lánya mellett!
A popdíva minden támogatást megadott lányának azon a nehéz úton, amely végén Chastity Bono úgy döntött, hogy férfivé operáltatja magát - derül ki az énekesnõvel készített interjúból.

Cher a People magazinnak nyilatkozott, elsõ alkalommal azt követõen, hogy homoszexualitását nyíltan vállaló lánya bejelentette, hogy nemátalakító mûtétnek veti alá magát.

"Tisztelem a bátorságot, amely a nyilvánosság fényében ehhez a döntéshez kell, és ha nem is értem a dolgot, minden támogatást megadok neki" - mondta a melegjogi aktivistaként is ismert Chastity bejelentésérõl szólva az énekesnõ, aki hozzátette, hogy gyermeke iránti szeretete nem változik a mûtét miatt.

Sonny és Cher kettõse már világhírû volt, amikor 1969-ben megszületett közös lányuk, Cher egyetlen gyermeke. A szülõk 1974-ben váltak el, Sonny 1998-ban síbalesetben meghalt. Cher a People magazinnak 1998-ban úgy nyilatkozott, hogy eleinte nem akarta elfogadni lánya homoszexualitását.

Chastity (Chaz) addig titokban tartotta leszbikusságát, míg rockénekesként akart befutni. 1990-ben egy bulvárlap szellõztette meg, hogy meleg. Chastity öt évvel késõbb, a The Advocate címû melegmagazinnak beismerte, hogy saját neméhez vonzódik.