2024.04.20. - Tivadar

Silvio Berlusconi egy luxusprosti szolgáltatásait vette igénybe!

Silvio Berlusconi egy luxusprosti szolgáltatásait vette igénybe!
Újabb kínos botrányba keveredett Silvio Berlusconi olasz kormányfõ.

Ezúttal egy luxusprostituált szolgáltatásait vette igénybe, amit a nõ le is filmezett.

Nem elég, hogy a múltkor egy vad szexparti szervezésével vádolták meg, most újabb skandallum látott napvilágot.

A legújabb eset azután került nyilvánosságra, hogy a prostituált nyilvánosságra hozta az együttlétet, amit elõzõleg lefilmezett.
Patrizia D’Addario elmondása szerint Berlusconi kétezer eurót (több mint félmillió forintot) fizetett neki a légyottért. Az alkalmi pár Berlusconi római villájában „talált egymásra”.

Patrizia – nem túl diszkrét módon – minderrõl részletesen beszámolt az itáliai sajtónak és az ügyészségnek is. A vádhatóság képviselõi a hang- és videófelvételek tanulmányozása után megjegyezték: valószínûleg nem hamisítvány a felvétel, tehát minden úgy történt, ahogy a prosti elõadta.

Sõt! Patrizia még ennél is tovább ment, mert azt állította, hogy rendszeresen közvetített lányokat Berlusconi barátainak és üzletfeleinek is. Az olasz kormányfõ villája pedig ezekben az esetekben egyfajta bordélyházként szolgált.

„Kitaláció az egész história. Senki sem gondolhatja komolyan, hogy a miniszterelnöknek ennyi pénzt kellene fizetnie, hogy egy nõ lefeküdjön vele, higgyék el, lányok ezrei jelentkeznének ingyen” – reagált ügyvédje útján Silvio Berlusconi.