2024.04.20. - Tivadar

Saját unokáját veszi feleségül a Morgan Freeman

Saját unokáját veszi feleségül a Morgan Freeman
A The Enquirer magazin egy családi forrásra hivatkozva azt állítja, hogy az Oscar-díjas Morgan Freeman feleségül veszi mostoha unokáját.

Amerika egyik vezetõ bulvárlapja, a The Enquirer szerint Morgan Freeman azt tervezi, hogy feleségül veszi mostoha unokáját. Az újság júniusban hozta nyilvánosságra, egy családtag nyilatkozatára hivatkozva, hogy a színésznek közel 10 éve van eltitkolt kapcsolata az általa nevelt E'Dena Hines-szal.
A névtelen forrás azt állította, hogy ez az affér okozta a sztár válását második feleségétõl. Myrna ugyanis rájött a különös kapcsolatra, ami nevelt lánya és férje között fennállt.

Az újság most azt állítja, ugyanennek a névtelen forrásnak a nyilatkozatára hivatkozva, hogy Freeman feleségül veszi a lányt, aki csupán 17 éves volt, amikor összejöttek. E'Dena most már 27 éves, így jogilag semmi sem állhat közéjük, tekintve, hogy nem vérrokonok, mivel a lány Morgan elsõ feleségének unokája.

A házasságra állítólag azonnal sor kerül, ha vége lesz a második válásnak. A most 72 éves Oscar-díjas színész második felesége beismerte, hogy õk maguk 2001 óta nem éltek házaséletet és megegyeztek, hogy nyitott kapcsolatot tartanak fenn. A híresség állítólag több éven keresztül volt együtt egy tanárnõvel, mialatt a nevelt lányával is találkozgatott és ezzel telt be a pohár az egyébként megértõ feleségénél.

A család egyik rokona szerint - "Morgan elhitette ezzel a lánnyal, hogy elveszi."

Egy másik családtag elmondta - "E'Dena-nak mindig is az volt a célja, hogy Mrs. Morgan Freeman legyen."