2024.04.16. - Csongor

Öngyilkos akart lenni Csala Zsuzsa!

Öngyilkos akart lenni Csala Zsuzsa!
Csala Zsuzsa padlóra került! A színésznõ egy maréknyi nyugtatót vett be, majd újabb egy dobozt eltüntetett volna, ha legjobb barátai nem sietnek segítségére.

Azért akart a halálba menekülni, mert úgy érzi, megalázták és bûnözõt csináltak belõle.

Anettka egy éve elhunyt férje, Forgács Rezsõ hagyatéki tárgyalásán elhangzott: annak idején Terry Black és Csala Zsuzsa is adott kölcsön az elhunytnak, elõbbi 10 millió, utóbbi 20 millió forint értékben.

"Ötven évet dolgoztam becsülettel, most meg riogat az a nõ (Rezsõ korábbi felesége, Szalay Kriszta), hogy jön az APEH és feltúrják a lakásomat. Jöhetnek, de ezt a szégyent én nem akarom megélni!" - zokogott az idõs színésznõ.

Zsuzsa magába tömött egy adag nyugtatót, majd mielõtt a következõ üveggel is bevette volna, felhívta legjobb barátnõjét, Anettkát, aki így szerencsére odaszáguldott.

"Az már mindenen túlmegy, hogy pénzért folyó harc miatt öngyilkosságba hajszoljanak valakit. Azt hittem megfagy a vér az ereimben, amikor zokogva és fuldokolva sírt a telefonba: öngyilkos lesz, nem éli túl, hogy adócsalónak kiáltják ki. Alig tudtuk megakadályozni, hogy mind beszedje a gyógyszereit" - mondta Anettka.