2024.04.19. - Emma

Fábry Sándor lesz Vágó István utóda a Legyen Ön is Milliomosban!

Fábry Sándor lesz Vágó István utóda a Legyen Ön is Milliomosban!
Az RTL Klubtól megváló Vágó István mûsora, a Legyen Ön is milliomos valószínûleg folytatódik az õsszel. S hogy ki lesz a mûsorvezetõ? Nem más, mint Fábry Sándor.

Az egyik bulvárlap értesülése szerint már biztos, hogy Fábry lesz Vágó utódja. A megbízható források szerint már le is forgatták az elsõ részt.

„A Legyen Ön is milliomos! az RTL Klub történetének egyik legsikeresebb produkciója, így jó esély van arra, hogy visszakerül majd a csatorna képernyõjére” – árulta el a csatorna kommunikációs igazgatója, Rényi Ádám. A mûsorvezetõ személyét firtató kérdésre azonban nem volt hajlandó válaszolni.

Rényi szerint ráadásul a csatorna õszi mûsorstruktúrája még nem végleges, de hogy milyen mûsorok és mely napokon kerülnek képernyõre, az csak késõbb válik világossá.

Egy megbízható informátor szerint már hetekkel ezelõtt felvették a folytatást, mégpedig Fábryval. A forrás szerint többek között Sebestyén Balázs neve is felmerült, de aztán mégis Fábryt választották.

A bulvárlap a fõszereplõt is szerette volna megszólaltatni, de Fábry Sándor épp egy afrikai expedíción vesz részt. Vágó István pedig csak ennyit jegyzett meg:

„Mindenképpen megnézném, és utána szívesen elmondom róla a véleményem”

Az olvasók biztosak lehetnek benne: mi is így teszünk majd!